Βρήκαν 66 κιλά κάνναβης αλλά διέφυγαν οι μεταφορείς

Σε βάρος των δυο αλλοδαπών, που αναζητούνται στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών στη χώρα

Πρόλαβαν να διαφύγουν αλλά ταυτοποιήθηκαν οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 31 και 19 που εντοπίστηκαν σε περιοχή της Καστοριάς να μεταφέρουν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, καθώς τα στοιχεία τους βρέθηκαν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που εγκατέλειψαν μαζί με το φορτίο.

Οι δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας, το μεσημέρι της Δευτέρας, αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα σπάζοντας το μπλόκο. Λίγη ώρα αργότερα, έπειτα από εκτεταμένες έρευνες, το όχημα βρέθηκε και κατασχέθηκαν τρεις ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 60 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 65 κιλών και 880 γραμμαρίων.

Όπως διαπιστώθηκε, το αυτοκίνητο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί απώλεια, ενώ οι δράστες τις είχαν παραποιήσει. Όχημα και πινακίδες κατασχέθηκαν και σε βάρος των δυο αλλοδαπών, που αναζητούνται στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών στη χώρα..

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: