Βρήκαμε το πιο αναπάντεχο fashion trend για το 2021

Βρήκαμε το πιο αναπάντεχο fashion trend για το 2021

Η τάση που θα βλέπεις παντού φέτος.

Κάθε νέα σεζόν οι τάσεις της μόδας αλλάζουν και προσαρμόζονται στα εκάστοτε δεδομένα. Ως γνωστόν η πανδημία άλλαξε και περιόρισε δραματικά τις ενδυματολογικές μας επιλογές ωστόσο οι κορυφαίοι οίκοι μόδας δεν δείχνουν να πτοήθηκαν. Φέτος οι σχεδιαστές έδωσαν το 100% της δημιουργικότητας και φαντασίας τους με στόχο να φτιάξουν κομμάτια που κάθε γυναίκα θα ήθελε να φορέσει.

Εδώ και λίγο καιρό ένα trend φαίνεται πως κάνει δυναμικό comeback φέτος και ομολογούμε ότι δεν το περιμέναμε καθόλου. Ο λόγος για τα μεταξωτά μαντήλια μαλλιών (babushka scarves) τα οποία πρωταγωνίστησαν στις πασαρέλες αρκετών οίκων για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 (Paco Rabanne, Max Mara κ.ά).

Η αγαπητή βασίλισσα Ελισάβετ Β “ φορά σχεδόν πάντα ένα μαντήλι στα μαλλιά της και αποτελεί σήμα κατατεθέν της εμφάνισής της. Την ίδια ώρα αρκετές είναι και οι celebrities που έσπευσαν να υιοθετήσουν αυτό το hot trend ανάμεσά τους οι: Tracee Ellis Ross, Kylie Jenner και Chloë Sevigny.

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία πως το babushka scarf αποτελεί μία από τις κυρίαρχες τάσεις στα αξεσουάρ για το 2021. Οι κορυφαίες fashion bloggers και infuencers φροντίζουν πάντα να μας τροφοδοτούν με υπέροχες εικόνες που αργότερα έχουμε ως σημείο αναφοράς για τα outfits μας. Τις τελευταίες ημέρες το Instagram γέμισε με stylish looks που περιέχουν τη νέα, μεγάλη αυτή τάση που θα βλέπουμε παντού φέτος. Το μόνο σίγουρο είναι πως αξίζει να επενδύσεις σε ένα ιδιαίτερο μαντήλι το οποίο θα φοράς το προσεχές διάστημα και θα παραδίδεις μαθήματα στυλ.

 Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει την Παρασκευή λίγο πιο στυλάτη με τις υπέροχες denim εμφανίσεις της

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε τις ωραιότερες φωτογραφίες με το συγκεκριμένο trend για να δεις πώς το φόρεσαν οι γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @fashyfits

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: