Βρήκαμε το bikini που δείχνει ψηλόλιγνη κάθε σιλουέτα και κοστίζει 37 Ευρώ

Θυμάσαι μία cult ταινία των 00s με την Blake Lively, την Αlexis Blendel (από το «Gilmore Girls»), την Αmerica Ferrera και την Αmber Tamblyn, όπου 4 κορίτσια με εντελώς διαφορετικούς σωματότυπους χωρούσαν μέσα στο ίδιο jean παντελόνι. Η ταινία, λοιπόν, είχε τον προφανή τίτλο «Ένα μπλου τζιν για τέσσερις» και στο film αυτά τα κορίτσια -που ήταν φυσικά κολλητές- μας έδειχναν την ελαστικότητα του denim. Μαγεία το χαρακτήριζαν καθότι έφηβες. Προσαρμοστικότητα υλικού θα το λέγαμε εμείς σήμερα. Μετά από ενδελεχή έρευνα για το ιδανικό μαγιό και αυτό το καλοκαίρι, σκεφτήκαμε αρκετά αυτήν τη γλυκανάλατη κατά τα άλλα ταινιούλα.

Βρήκαμε το bikini που δείχνει ψηλόλιγνη κάθε σιλουέτα και κοστίζει 37 Ευρώ

Γιατί σε ένα από τα πιο γνωστά online shops της Ευρώπης, στο ASOS, ανακαλύψαμε τον εναλλακτικό πρωταγωνιστή του έργου, αν δεν ήταν το jean: ένα crinkle bikini. Ένα μονόχρωμο σχέδιο με χαρακτηριστικά ψηλόμεσο σλιπ και στράπλες ή bustier (κυκλοφορεί και στις δύο εκδοχές) υπάρχει τα τελευταία τρία χρόνια στις προθήκες του e-shop και κάθε καλοκαίρι γίνεται sold οut. Ο λόγος είναι απλός: είναι one size και ταιριάζει σε όλες δείχνοντας τα πόδια πιο ψηλόλιγνα και τον κορμό πιο λεπτό. Όπως μπορείς να δεις και εδώ, βγαίνει σε διάφορες αποχρώσεις (μαύρο, ροζ, λιλά, άσπρο, animal print, κίτρινο), κοστίζουν και τα δύο κομμάτια του μαζί 37 Ευρώ και είναι ό,τι πιο ευκολοφόρετο μπορείς να βάλεις στην παραλία.

Βρήκαμε το bikini που δείχνει ψηλόλιγνη κάθε σιλουέτα και κοστίζει 37 Ευρώ

Η λεπτομέρεια που το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο είναι το υλικό κατασκευής του που έχει τις γνωστές «αυλακώσεις» (crinkle) που είναι τάση τα τελευταία χρόνια. Διάλεξε ένα χρώμα που να ταιριάζει στην επιδερμίδα σου και όταν θα γίνει «διαθέσιμο» πρόσθεσέ το στο «καλάθι» σου. Θα μας θυμηθείς με το που βγεις στην παραλία…
 Tα στυλάτα σανδάλια που έγιναν sold out πέρυσι είναι και πάλι διαθέσιμα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: