Βρήκαμε το αγαπημένο shoe trend της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Βρήκαμε το αγαπημένο shoe trend της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Οι στυλιστικές αδυναμίες δεν κρύβονται.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς και το 2020. Η πρώην κριτής του GNTM έκανε φέτος ένα μεγάλο επαγγελματικό άλμα στην καριέρα της. Σήμερα η Ηλιάνα βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής  «Pop Up» και εμείς έχουμε τη χαρά να την απολαμβάνουμε καθημερινά στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

 8 items που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της το 2021 

Η παρουσιάστρια μας κρατά συντροφιά κάθε μεσημέρι ενώ παράλληλα αποτελεί έμπνευση για εμάς σε θέματα στυλ. Τα looks που επιλέγει να φορέσει (πάντα με την βοήθεια του στυλίστα της Άρη Γεωργιάδη) είναι πραγματικά το ένα καλύτερο από το άλλο. Κομψά φορέματα, φούστες με girly ή boho διάθεση και πολλά ακόμη outfits που όλες θα θέλαμε να φορέσουμε. Αυτό που διακρίναμε όμως με μια ματιά στον προσωπικό λογαριασμό της Ηλιάνας στο Instagram είναι πως τρέφει φέτος μια ιδιαίτερη αδυναμία σε ένα shoe trend.

Ο λόγος για τα λευκά μποτάκια, τα οποία το μοντέλο έχει φορέσει αρκετές φορές παραδίδοντας μαθήματα στυλ. Ανεξάρτητα αν αυτά έχουν τακούνι ή όχι, δείχνουν υπέροχα με κάθε σύνολο ενώ μπορούν να απογειώσουν στο λεπτό μια μονοχρωματική σου εμφάνιση. Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλες τις φορές που η Ηλιάνα επέλεξε το συγκεκριμένο shoe trend και ξεχώρισε.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: