Βρήκαμε το αγαπημένο dress trend της Σίσσυς Χρηστίδου

Βρήκαμε το αγαπημένο dress trend της Σίσσυς Χρηστίδου

Σου λέμε πού μπορείς να βρεις αυτό το κομψό πουά φόρεμα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει εξελιχθεί πολλά χρόνια τώρα στη γυναίκα που αποτελεί πηγή έμπνευσης σχετικά με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Αυτή η αίσθηση του «προσιτού» που αποπνέει ως άνθρωπος διοχετεύεται και μέσα από το στυλ της, δείχνοντας στην κάθε μία από εμάς ότι μπορεί να είναι κομψή και λαμπερή, χωρίς να καταφύγει σε κάτι επιτηδευμένο.

Στις απλές επιλογές είναι που «κρύβονται» συνήθως εκείνα τα αποτελέσματα που θες να αντιγράψεις. Τα outfits που σε κάνουν να αναρωτιέσαι με ποιον τρόπο έχουν δημιουργηθεί, αλλά, όταν τα αναλύεις στην πράξη, συνειδητοποιείς ότι το «μυστικό» βρίσκεται μόνο στον σωστό συνδυασμό τριών – τεσσάρων items.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, πριν από μερικές μέρες, δημοσίευσε μία φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, με την οποία μας παρουσίασε το απόλυτο φθινοπωρινό look, αλλά και μία δική της αδυναμία, αφού έχει επιλέξει το συγκεκριμένο trend αρκετές φορές στο παρελθόν.

Ένα αέρινο, maxi φόρεμα σε μωβ χρώμα από Attrattivo συνδυάστηκε με δερμάτινες λεπτομέρειες σε πανωφόρι, ankle boots και handbag, αφήνοντας τον πιο ροκ αέρα του δέρματος να δώσει μεγαλύτερο δυναμισμό στο ρομαντικό πουά print.

Να σου θυμίσουμε ότι το πουά κυριάρχησε στις πασαρέλες της σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020 και τόσο οι σχεδιαστές όσο και οι fashionistas συμφώνησαν σε ένα πράγμα: το άψογο ταίριασμά του με τα χαμηλά μποτάκια.

  F/W 2020-21: Οι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας μας δείχνουν τα στυλ φούστας που θα φοράμε φέτος

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: