Βρήκαμε την passepartout ζακέτα του χειμώνα και σου προτείνουμε 3 διαφορετικούς τρόπους να τη φορέσεις

Μία cozy ζακέτα, λοιπόν, σε ουδέτερο χρώμα μπορεί άνετα να πάρει μία θέση ανάμεσα στα key items της ντουλάπας σου. Στη φετινή, χειμερινή συλλογή των “Ale βρήκα την ιδανική και νομίζω ότι αν της δώσεις μία ευκαιρία θα την λατρέψεις.

Η ζακέτα

Σε μία κομψή μπεζ απόχρωση η fluffy αυτή ζακέτα θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μονόχρωμα looks ή σε κοντινούς τόνους, να ισορροπήσεις ένα color blocking ή ακόμα και να ολοκληρώσεις ένα country-chic outfit. Ειδικά με τον καιρό των ημερών, μία ζακέτα σαν αυτή θα σε βοηθήσει να περάσεις τη μεταβατική, στιλιστικά, περίοδο πιο αναίμακτα και πάντα με στιλ.

Διάβασε ακόμα:

Combo 1

– –

Για το γραφείο ή το θέατρο, αυτό το combo θα σου χαρίσει ένα minimal-chic αποτέλεσμα στο οποίο θα επιστρέφεις συχνά όλο τον χειμώνα.

Combo 2

– –

Ένα ζωηρό σύνολο για τις μέρες που έχεις πιο sportive διάθεση στιλιστικά. Παίξε με τα χρώματα και τα στιλ και άσε τη ζακέτα σου να φέρει την ισορροπία που θέλεις.

Combo 3

– –

Τα fall colours σε μία country-chic εκδοχή με βρετανική επιρροή αποτελούν και φέτος μία τάση που σίγουρα θα πέσεις πάνω της. Η ζακέτα θα ολοκληρώσει άψογα ένα τέτοιο outfit, επομένως έχεις ακόμα έναν λόγο να τη συμπεριλάβεις στη λίστα με τα must-have items.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: