Βρήκαμε πώς θα πλύνεις σωστά και εύκολα τα μεταξωτά σου ρούχα στο σπίτι

Βρήκαμε πώς θα πλύνεις σωστά και εύκολα τα μεταξωτά σου ρούχα στο σπίτι

Όλα τα χρήσιμα tips.

Μπορεί οι γυναίκες να αγαπάμε σχεδόν όλα τα ρούχα, η αλήθεια όμως είναι πως η ύφανσή τους παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα και κάνει τη διαφορά. Το μετάξι (silk) είναι ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα υλικά που χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια στη βιομηχανία της μόδας.

Κύριο πλεονέκτημά του είναι πως δείχνει πολύ αριστοκρατικό, αισθησιακό και ακριβό ενώ ταιριάζει εξίσου καλά σε όλες τις γυναίκες. Οι περισσότερες από εμάς έχουν κάποιο μεταξωτό item στην γκαρνταρόμπα τους αφού είναι ό,τι πιο κομψό και stylish υπάρχει.

Μεταξωτά φορέματα, satin πιτζάμες ή ανάλαφρα τοπ προσφέρουν μοναδική αίσθηση και ακαταμάχητο στυλ. Δυστυχώς το καθάρισμά τους δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση αφού το συγκεκριμένο υλικό διαθέτει κάποιες ιδιαιτερότητες συγκριτικά με τα άλλα υφάσματα που έχουμε στην ντουλάπα μας.

Έτσι, η πλειοψηφία καταφεύγει στο καθαριστήριο για να αποφύγει τα δυσάρεστα ατυχήματα που θα οδηγήσουν στην καταστροφή του αγαπημένου σου μεταξωτού ρούχου. Εμείς σήμερα αποφασίσαμε να βρούμε και να συγκεντρώσουμε όλα τα tips των ειδικών ώστε να πλένεις τα silk ρούχα σου εύκολα και γρήγορα στο σπίτι χωρίς φυσικά να τα χαλάσεις.

 Πέντε cool διαφορετικές μπότες και πώς να τις φορέσεις φέτος

Στη gallery που ακολουθεί θα μάθεις όλη την διαδικασία πλυσίματος για να καθαρίσεις επιτυχώς όλα τα μεταξωτά ρούχα σου.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @obession.silk

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: