Βρήκαμε παρέα με τον Απόστολο Μητρόπουλο το πιο stylish Nike outfit για το απόλυτο urban party της πόλης

Εξάλλου, το athleisure στιλ είναι η τάση που κυριαρχεί στα street trends και η Nike έχει τον δικό της σημαντικό ρόλο, ως ένα αθλητικό brand με τις πιο στιλάτες γραμμές και μοναδικούς σχεδιασμούς που κάνουν ακόμα και τα sneakers ένα must-have κομμάτι της γκαρνταρόμπας.

Ο Απόστολος μας έδωσε τα υπέροχα printed καφτάνια του και οι 3 μας πήγαμε στο κατάστημα της Nike στο Σύνταγμα για να ολοκληρώσουμε το sportive outfit μας. Μπαίνοντας στο κατάστημα τα νέα AM270, μας κέντρισαν το ενδιαφέρον. Αφού τα επεξεργαστήκαμε, εγώ επέλεξα τη γαλάζια και η Δήμητρα τη λευκή εκδοχή τους.

nike 

Leggings με το κλασικό logo της Nike στο κάτω μέρος -τα logos έχουν κάνει comeback στο street style- κι ένα λευκό αθλητικό bra κάτω από το oversized καφτάνι, ενώ για τη Δήμητρα τόσο τα leggings όσο και το αθλητικό bra ήταν η βάση για το πολύχρωμο καφτάνι της με το κίτρινο να είναι κυρίαρχο.

Εγώ ολοκλήρωσα με ένα φλούο φούξιa headband, ενώ η Δήμητρα έβαλε στη μέση ένα belt bag από τη συλλογή του Απόστολου καθώς και ένα printed bomber Nike για ένα mix & match sportive look.

Είμαστε και οι δύο έτοιμες για την Δευτέρα στις 26 Μαρτίου, να γιορτάσουμε μαζί τα γενέθλια του εμβληματικού AIR MAX στο Sneaker10 στην Μητροπόλεως φορώντας τα νέα AM270. Live DJ set, διαδραστικές εμπειρίες, BMX performances, live tattoo painting θα απογειώσουν το party.

Το highlight της βραδιάς για το οποίο ανυπομονούμε κι εμείς, θα είναι το ντεμπούτο της υπηρεσίας customization, SneakerID, όπου ο  artist Spent One θα κάνει τα αγαπημένα σου sneakers μοναδικά με γεωμετρικά μοτίβα, cartoons και απίθανα χρώματα της επιλογής σου. Αυτή η υπηρεσία παρέχεται αποκλειστικά από τα Sneaker10 σε συνεργασία με τη Nike.

Εμείς θα είμαστε εκεί για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του Air Max. Εσύ δεν πιστεύω να το χάσεις.

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: