Βρήκαμε μία νέα συλλογή ρούχων που αποπνέει το hype των Eυρωπαϊκών flea markets

Το κλασικό γαλλικό τραγούδι της Edith Piaf, «Non, je ne regrette rien», («Όχι, δεν μετανιώνω για τίποτα») σίγουρα το έχεις ακούσει, οπότε και να μην γνωρίζεις γαλλικά η λέξη «rien» ηχεί γνώριμη στα αυτιά σου. Αυτό όμως δεν οφείλεται μόνο στις μουσικές σου γνώσεις αλλά και στο so hot right now ελληνικό fashion brand, «». Το οποίο δεν πήρε το όνομα του από το ομώνυμο τραγούδι αλλά από τη γενικότερη φιλοσοφία της σχεδιάστριας γύρω από τη μόδα.

«Το μότο μου σαν άνθρωπος είναι: “Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα (RIEN), για να είσαι στη μόδα”. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις, η θηλυκότητα και η κομψότητα πηγάζουν από μέσα σου. Τα ρούχα ή τα αξεσουάρ είναι εδώ για να μας βοηθήσουν να δείξουμε την μοναδικότητα μας, και να μας συντροφεύουν στις όμορφες στιγμές μας», μας είπε η Πέννυ και με γνώμονα αυτό σχεδιάζει τις συλλογές του ατελιέ της. Η τελευταία της για τη σεζόν S/S 2018 ονομάζεται «Meet me at the flea market» και συνεχίζει να αποπνέει την ανεπιτήδευτη αισθητική της designer, εμπεριέχοντας ταυτόχρονα ρούχα και αξεσουάρ που θα λάτρευε κάθε cool κορίτσι που αγαπά να «στροβιλίζεται» στις υπαίθριες αγορές.

«Η συλλογή για αυτό το καλοκαίρι έχει σαν έμπνευση την bohemian φιλοσοφία και τρόπο ζωής. Την ελευθερία που αποπνέει ένας μποέμ άνθρωπος, η οποία αντικατοπτρίζεται και στο στυλ του. Γενικά έμπνευση μου δίνει η μουσική, με βοηθάει να φανταστώ εικόνες, τις οποίες περνάω στις δημιουργίες μου. Επίσης πηγή έμπνευση αποτελούν τα ταξίδια, ο χορός, όπως και όλες οι μορφές τέχνης, ουσιαστικά οτιδήποτε με συγκινεί και μου προκαλεί συναισθήματα.

Στο επίκεντρο πάντα όμως βρίσκεται η γυναίκα, και η σκέψη πως δημιουργώ κάτι που θα το φοράει σε μια ευτυχισμένη στιγμή της. Η γυναίκα που δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο και προτεραιότητα της είναι να καλύψει τις ανάγκες της για διαχρονικότητα, ομορφιά και πολυτέλεια.», μας είπε η δημιουργός και εμείς μας φανταζόμαστε ήδη να φοράμε αυτό το maxi, μαύρο φόρεμα με τη διαφάνεια και να ψωνίζουμε δίσκους και αντίκες κάπου στο Camden.

Δες ακόμα: 

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: