Βρετανός παράτησε τη δουλειά του στην Αγγλία και ήρθε να δουλέψει στην Ελλάδα [φωτο+βίντεο]

Μπορεί την τελευταία οχταετία, λόγω της κρίσης, οι νέοι να εγκαταλείπουν την Ελλάδα προκειμένου να βρουν μια δουλειά και μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό, ωστόσο ένας δάσκαλος από τη Βρετανία έκανε ακριβώς το αντίθετο.

Ο Έντι Λέντσαμ παραιτήθηκε από τη δουλειά του, έφυγε από τη χώρα του και ήρθε στην Ελλάδα για να εργαστεί σε ένα πολυτελές θέρετρο.

Η απόφασή του αυτή έγινε viral από τα βρετανικά μέσα, τα οποία φιλοξένησαν τις διαμαρτυρίες του Λέντσαμ στα social media για τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας κάτω από τις οποίες δούλευε, αλλά και τον ενθουσιασμό του για το πόσο καλά περνάει στην Ελλάδα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, δεν άντεχε να δουλεύει άλλο ως δάσκαλος στην Βρετανία, καθώς κάθε μέρα γυρνούσε σπίτι του στις 6μιση το απόγευμα, ενώ δούλευε από το πρωί και πάντα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λόγω των μη ρεαλιστικών, όπως τόνισε, στόχων που του ζητούσαν να εκπληρώσει οι προϊστάμενοί του.

Ο 22χρονος ανάρτησε μάλιστα και ένα βίντεο στο οποίο κατηγορεί τους δασκάλους, λέγοντας πως δεν προετοιμάζουν σωστά τους νέους εργαζόμενους και πως τους εκμεταλλεύονται. «Η δουλειά αυτή με είχε καταστρέψει και συναισθηματικά και ψυχολογικά. Είχα 7 μαθήματα την ημέρα, 5 μέρες την εβδομάδα. Ήταν ένα απαίσιο πρόγραμμα» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Έτσι, τον προηγούμενο χειμώνα πήρε την μεγάλη απόφαση και ήρθε στην Ελλάδα για να εργασθεί σε ένα ξενοδοχείο στην Πάλαιρο της Αιτωλοακαρνανίας. Από εκείνη τη στιγμή δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media και να καυχιέται γράφοντας συνέχεια «Η δουλειά είναι μου είναι καλύτερη κι από τις διακοπές σας», δηλώνοντας πως πέρασε το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής του.

Το επόμενο επαγγελματικό του σχέδιο είναι να δουλέψει σε χιονοδρομικό κέντρο και να συνεχίσει να “πικάρει” τους φίλους του με το πόσο καλύτερα περνάει συγκριτικά με εκείνους στη δουλειά του.

 

 

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: