Βρετανία: «Τρυφερή σχέση» με τη Γκισλέιν Μάξγουελ διατηρούσε ο πρίγκιπας Άντριου

Αποκαλύψεις για τη σχέση του πρίγκιπα Άντριου με την ερωμένη του Τζέφρι Έπσταϊν από ανθρώπους του περιβάλλοντός τους, φέρνει στη δημοσιότητα η Daily Mail — Ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί αύριο αποκαλύπτει τις άγνωστες πτυχές στη  ζωή του Βρετανού πρίγκιπα

Νέα στοιχεία για την «τρυφερή» σχέση που είχε ο πρίγκιπας Άντριου με την «μαντάμ» Γκισλέιν Μάξγουελ βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Την ώρα που ο πρίγκιπας Άντριου απώλεσε τους στρατιωτικούς και βασιλικούς τίτλους του, όταν άνοιξε ο δρόμος για την δίκη του, ύστερα από καταγγελίες της Βιρτζίνια Τζιούφρε για σeξουαλική κακοποίηση όταν ήταν ανήλικη, δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mail» αναφέρει ότι είχε ερωτική σχέση με την πρώην ερωμένη του φίλου του, Αμερικανού παιδεραστή Τζέφρι Έπσταϊν.

Το ζευγάρι είχε «μία ιδιαίτερη ζεστασιά», όπως υποστηρίζουν άνθρωποι του περιβάλλοντός τους, γράφει το βρετανικό δημοσίευμα.

Στο ντοκιμαντέρ υπό τον τίτλο: «Η Γκισλέιν, ο πρίγκιπας Άντριου και ο Παιδόφιλος», που θα προβληθεί αύριο από το βρετανικό δίκτυο ITV, αποκαλύπτεται η άγνωστη μέχρι τώρα ερωτική τους σχέση, όπως και κάποιες ιδιοτροπίες του Βρετανού πρίγκιπα.

Ο Ίουαν Ρέλι, Βρετανός τραπεζίτης, με έδρα τη Νέα Υόρκη, φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης όπου γνώρισε την Γκισλέιν Μάξγουελ.

Πολλές φορές ήταν καλεσμένος σε δείπνα που διοργάνωσαν η Γκισλέιν και ο πρώην εραστής και συνεργάτης της, Τζέφρι Έπσταιν στις ΗΠΑ. Εκεί κατάλαβε ο Ρέλι ότι η σχέση του πρίγκιπα Άντριου με την Γκισλέιν ήταν κάτι παραπάνω από φιλική.

Κι ένας πρώην αστυνομικός φρουρός του Παλατιού έκανε παρόμοιους ισχυρισμούς.

Ο Πολ Πέιρτζ υποστηρίζει ότι, αυτός και οι συνάδελφοί του πίστευαν ότι η πρίγκιπας Άντριου και η Γκισλέιν Μάξγουελ ήταν πολύ οικείοι μεταξύ τους με την ίδια να μπαινοβγαίνει συχνά πυκνά στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε επίσης ότι, ο πρίγκιπας Άντριου είχε ένα κρεβάτι γεμάτο με παιχνίδια. Συγκεκριμένα είχε «50 ή 60» αρκουδάκια με τις υπηρέτριες να έχουν εντολή να τοποθετούν κάθε αρκουδάκι στην αρχική του θέση. Διαφορετικά ο γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ άρχισε να φωνάζει πως του έκαναν άνω-κάτω τη συλλογή του.

Την ώρα που γίνονται αυτές οι αποκαλύψεις, ο πρίγκιπας Άντριου έχει συνεχώς στο πλευρό του τη Σάρα Φέργκιουσον, την πρώην σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών τους. Η Σάρα τον στηρίζει εν όψει της δίκης του που αναμένεται το φθινόπωρο.

Μέχρι τη δίκη του, ο 61χρονος γαλαζοαίματος δεν το βάζει κάτω. Εν μέσω σκανδάλου για σeξουαλική κακοποίηση, διοργανώνει πάρτι και καλεί κόσμο στο σπίτι του. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun», περίπου δώδεκα οικογενειακοί φίλοι φιλοξενήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Royal Lodge, κάνοντας σκοποβολή και διασκεδάζοντας.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: