Βρετανία: Πρώην στρατιώτες εκπαιδεύουν αντιεμβολιαστές για να «πολεμήσουν» την κυβέρνηση του Λονδίνου

Στόχος τους εμβολιαστικά κέντρα, σχολεία, κολέγια και δημοτικά συμβούλια

Μία ομάδα σκληροπυρηνικών ανδρών, πρώην στρατιώτες, ετοιμάζουν «πόλεμο» κατά της κυβέρνησης του Λονδίνου.

Στόχος τους τα εμβολιαστικά κέντρα, τα σχολεία και τα δημοτικά συμβούλια.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», πρώην μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων ένωσαν τις δυνάμεις τους για να διεξάγουν πόλεμο κατά της κυβέρνησης Τζόνσον εκπαιδεύοντας εκατοντάδες πολίτες για «άμεση δράση».

Πρόκειται για την ομάδα «Alpha Men Assemble» που διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια στρατιωτικού τύπου για αντιεμβολιαστές.

Δημοσιογράφος της εφημερίδας «Daily Mail» κατάφερε να παρεισφρήσει στην ανδρική ομάδα που συντονίζει την εκπαίδευση όσων τάσσονται κατά του εμβολιασμού κατά της νόσου Covid- 19.

Η ομάδα, που απαριθμεί περισσότερους από 7.000 συνδρομητές στην εφαρμογή κοινωνικών μέσων Telegram, έχει ήδη εκπαιδεύσει 100 εθελοντές.

Ανώτερο μέλος της ομάδας ισχυρίζεται ότι, η εκπαίδευση και οι ασκήσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, δεν διδάσκουν τον πόλεμο και σε καμία περίπτωση δεν συνδέονται με τον εξτρεμισμό.

Με βάση την έρευνα της βρετανικής εφημερίδας, πρόκειται για σκληροπυρηνικούς άνδρες, μεσήλικες και λευκούς, έτοιμους για δράση.

Περίπου 100 «ακτιβιστές» έχουν κληθεί να «επιτεθούν» σε εμβολιαστικά κέντρα, σχολεία, διευθυντές, κολέγια, συμβούλους και διευθυντές δημόσιας υγείας σε κάθε περιοχή», σχολιάζει το δημοσίευμα.

Βετεράνοι του στρατού μαθαίνουν, μεταξύ άλλων, τους εθελοντές kickboxing προκειμένου να διασφαλίσουν ότι είναι «επαγγελματικά» προετοιμασμένοι για άμεση δράση.

Ο διοργανωτής του… εκπαιδευτικού σεμιναρίου — ένας ντόπιος, ονόματι «Πολ» — μύησε τον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Daily Mail» στα μυστικά της πυγμαχίας για να είναι έτοιμος — «εάν χρειαστεί».

Ισχυρίστηκε επίσης ότι είχε μια λίστα με «600 εγκληματίες παιδόφιλους που διατηρούν τους δικούς τους οίκους ανοχής και συγκεντρώνονται σε μασονικές στοές».

Οι «Alpha Men» συγκεντρώνουν κεφάλαια για μια ομάδα εκπαίδευσης στο Σάσσeξ. Η ομάδα τους ιδρύθηκε μόλις τον περασμένο μήνα, αλλά ο αριθμός των μελών της έχει αυξηθεί από τότε που προπόνησε νεοσύλλεκτους στο Λιτλχάμπτον του δυτικού Σάσσeξ πριν από δύο εβδομάδες.

Οι εθελοντές εκπαιδεύονται στη βροχή και το κρύο σε διάφορα πάρκα της χώρας: ένα από αυτά το πάρκο Chasewater Country Park στο Σταφορντσάιρ. Διδάσκονται, μεταξύ άλλων, πώς να αποφύγουν τον Τύπο και την αστυνομία με μηνύματα που λαμβάνουν πριν από κάθε συνάντηση που τους προειδοποιούν «να προσέχουν τι λένε και σε ποιον ομιλούν».

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: