Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον διόρισε νέο προσωπάρχη στην Ντάουνινγκ Στριτ

Ο Βρετανός πρωθυπουργός προσπαθεί να ανασυγκροτήσει την κυβερνητική του ομάδα, ύστερα από μια σειρά σκανδάλων

Ο βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον διόρισε σήμερα νέο προσωπάρχη της Ντάουνινγκ Στριτ στο πλαίσιο της προσπάθειας ανασυγκρότησης της κυβερνητικής του ομάδας έπειτα από σειρά σκανδάλων που έχουν πλήξει το κύρος του.

Ο Στιβ Μπάρκλεϊ, πρώην υπουργός αρμόδιος για το Brexit επί πρωθυπουργίας Τερέζα Μέι, θα είναι ο επικεφαλής του προσωπικού της Ντάουνινγκ Στριτ, ανακοίνωσε το πρωθυπουργικό γραφείο.

«Οι αλλαγές που ανακοινώνω σήμερα θα βελτιώσουν τον τρόπο λειτουργίας της Ντάουνινγκ Στριτ, θα ενισχύσουν τον ρόλο της κυβέρνησης και των βουλευτών και θα επιταχύνουν την καθοριστική αποστολή μας στην αναβάθμιση της χώρας», δήλωσε σε ανακοίνωση ο Μπόρις Τζόνσον.

Ο βρετανός πρωθυπουργός έχει επανειλημμένως αρνηθεί να παραιτηθεί έπειτα από τις αποκαλύψεις για την οργάνωση πάρτι στην Ντάουνινγκ Στριτ εν μέσω των lockdown για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Οι αποκαλύψεις έχουν ενισχύσει τα ερωτήματα σχετικά με τον χαώδη τρόπο με τον οποίο ασκείται η διακυβέρνηση από τον Μπόρις Τζόνσον και την ηγετική ομάδα που τον περιβάλλει και προστίθενται σε άλλη σειρά σκανδάλων που συνοδεύουν την πρωθυπουργία του.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: