Βρετανία: Νεκρή μαζί με τον σύζυγο και την 7χρονη κόρη τους βρέθηκε διευθύντρια κολεγίου

Οι δολοφονίες των τριών μελών της οικογένειας Πάτισον έχουν γίνει πρωτοσέλιδο στον βρετανικό Τύπο, καθώς η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή ήταν η διευθύντρια του πανάκριβου ιδιωτικού σχολείου Έπσομ, Έμα Πάτισον. Τα ετήσια δίδακτρα του σχολείου φθάνουν τις 42 χιλιάδες λίρες.

Δίπλα στο πτώμα της Έμα, βρέθηκαν νεκροί ο σύζυγός της Τζορτζ και η επτάχρονη κόρη τους Λέτι.

Αφού τις δολοφόνησε με το όπλο του, ο σύζυγος και πατέρας του μικρού παιδιού φέρεται να αυτοκτόνησε, όπως μεταδίδει το BBC.

Λίγο πριν την δολοφονία της, η επικεφαλής του ιδιωτικού σχολείου στο Σάρει, όπως γράφει η εφημερίδα «The Sun», είχε τηλεφωνήσει σε κάποιον συγγενή της για να του πει ότι κινδυνεύει.

Οι εφημερίδες «Guardian» και «Daily Mail» γράφουν ότι, όταν οι αστυνομικές αρχές έφθασαν στην οικία του ζευγαριού, που βρίσκεται κοντά στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ιδιωτικού σχολείου, και τα τρία μέλη της οικογένειας ήταν νεκρά.

Αν και οι αρχές δεν έχουν αποκαλύψει μέχρι στιγμή τα αίτια του θανάτου τους, είναι βέβαιοι ότι κανείς άλλος δεν εμπλέκεται στο «μεμονωμένο», όπως το χαρακτήρισαν, περιστατικό.

Επιβεβαίωσαν μάλιστα ότι, στο σημείο όπου εντοπίστηκαν τα τρία πτώματα, βρέθηκε ένα πυροβόλο όπλο που ήταν καταχωρημένο στο όνομα του Τζορτζ. Για τον λόγο αυτό, οι αρχές αντιμετωπίζουν την τραγωδία ως διπλό φόνο και αυτοκτονία.

Όπως σχολιάζει το δημοσίευμα της «Daily Mail», επικαλούμενο τις αρχές ασφαλείας, ο 39χρονος Τζορτζ, ορκωτός λογιστής στο επάγγελμα, φέρεται να σκότωσε τη 45χρονη σύζυγό του Έμα, και εν συνεχεία τη μικρή Λέτι προτού γίνει αυτόχειρας.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: