Βρετανία: Αυτοκτόνησε ο παππούς της Σταρ Χόμπσον που δολοφονήθηκε από τη μητριά της

Η μόλις 16 μηνών Σταρ Χόμπσον πέθανε από τα βάρβαρα χτυπήματα της μητριάς της – «Εσύ να προσέχεις τον εαυτό σου και εγώ θα προσέχω το μωρό» έγραψε στην προφυλακισμένη κόρη του πριν αυτοκτονήσει ο παππούς του βρέφους

Ο τραγικός θάνατος της εγγονής του Σταρ Χόμπσον τον οδήγησε στην αυτοκτονία. Ο λόγος για τον παππού της μόλις 16 μηνών Σταρ, η οποία πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2020 από τα βάρβαρα χτυπήματα της μητριάς της.

Τον περασμένο Ιούνιο, στα γενέθλια της κόρης του, Φράνκι, που διατηρούσε σχέση με τη Σαβάνα Μπρόκχιλ, αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του. Νωρίτερα έστειλε ένα σημείωμα στη Φράνκι που είχε προφυλακιστεί, στο οποίο της υποσχέθηκε ότι θα φροντίσει το αγγελούδι της.

Ο 68χρονος Φρανκ Σμιθ, προπάππους της Σταρ αφηγείται στην εφημερίδα «Sun» το μαρτύριο της οικογένειας που ξεκίνησε με την απώλειά της μικρούλας τον Σεπτέμβριο του 2020.

Από την ημέρα που γεννήθηκε και επί 16 μήνες, η Σταρ Χόμπσον ήταν θύμα ξυλοδαρμού. Δεν άντεξε όμως και υπέκυψε στα τραύματα της. Η μητριά της την σκότωσε με τον βρετανικό Τύπο να σχολιάζει πως η 28χρονη Σαβάνα Μπρόκχιλ κακοποιούσε τόσο βάναυσα το μωρό της συντρόφου της σε σημείο που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να κατηγορήσει ένα αγοράκι δύο ετών για τον θάνατο της μικρής Σταρ.

Δεν άντεχε τον πόνο ο 50χρονος παππούς

Ο 50χρονος παππούς της Σταρ, Άντριου Σμιθ, δεν μπορούσε να αντέξει τον πόνο και την σκέψη ότι η κόρη του Φράνκι από το δυτικό Γιορκσάιρ μπορεί να ευθυνόταν για το θάνατο της εγγονής του.

O πατέρας του Άντριου Σμιθ, ο 68χρονος Φρανκ ήταν ένας από τους πέντε συγγενείς που είχαν εκφράσει ανησυχίες για τους μώλωπες στο κορμάκι της 16 μηνών Σταρ, όμως οι κοινωνικές υπηρεσίες δεν έλαβαν σοβαρά τις καταγγελίες.

«Ο Άντριου είχε ένα σημάδι στο παράθυρό του από το μωρό και δεν το έπλυνε ποτέ. Δεν μπορούσε να διαχειριστεί το χαμό της Σταρ και έτσι έγινε αυτόχειρας στα γενέθλια της κόρης του», υποστηρίζει ο Φρανκ, σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα Sun. «Νωρίτερα όμως της έστειλε ένα γράμμα στη φυλακή όπου της έγραφε: «Εσύ να προσέχεις τον εαυτό σου και εγώ θα προσέχω το μωρό».


Πέθανε από ανακοπή καρδιάς

Η Σταρ πέθανε από ανακοπή καρδιάς σε νοσοκομείο του Δυτικού Γιορκσάιρ, αφού η μποξέρ Μπρόκχιλ της προκαλούσε φρικτά τραύματα παρόμοια με εκείνα των θυμάτων τροχαίου.

«Ο γιος μου έκανε ότι έκανε κι έζησε 50 χρόνια, αυτό το μωρό έζησε μόνο λίγους μήνες», είπε ο 68χρονος Φρανκ.

Αναφερόμενος στην 28χρονη μητριά- τέρας, ο προπάππους της άτυχης μικρούλας υποστήριξε ότι «βγήκε από τα σπλάχνα της κόλασης».

Η εγγονή του, η 20χρονη Φράνκι, δεν μπορούσε χθες να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν άκουσε την ετυμηγορία του δικαστηρίου Bradford Crown Court .

Έχει απαλλαγεί από τις κατηγορίες ανθρωποκτονίας και φόνου, ωστόσο, κρίθηκε ένοχη για το ότι επέτρεψε να συμβεί η κακοποίηση.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: