Βρες το ιδανικό για κάθε σου εαυτό με τη νέα συλλογή της Triumph

Βρες το ιδανικό για κάθε σου εαυτό με τη νέα συλλογή της Triumph

Μια μαγευτική συλλογή εμπνευσμένη από το Art Nouveau, με νέα σχέδια και αγαπημένες εφαρμογές

Η συλλογή της Triumph για το Φθινόπωρο Χειμώνα 2017, χαρακτηρίζεται από σαγηνευτικά εσώρουχα, ειδικά σχεδιασμένα για κάθε γυναίκα και κάθε περίσταση. Σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς της, η Triumph τη βοηθάει να βρει το ιδανικό για κάθε της εαυτό.

Η επιμονή στην λεπτομέρεια είναι αυτό που κάνει την Triumph να ξεχωρίζει. Δεν είναι τυχαίο ότι οι σειρές της Triumph, όπως η Amourette, στηρίζονται και αγαπιούνται από τις γυναίκες εδώ και δεκαετίες. Είναι σειρές που προσδίδουν διαχρονικότητα, κομψότητα, ποιότητα και απαράμιλλη άνεση και εφαρμογή. Κάθε σεζόν λοιπόν, η Triumph ανανεώνει τα χρώματα, τα κοψίματα και τα σχέδια. Αυτή τη σεζόν επιφυλάσσει τη νέα εκδοχή Amourette Charm, που θα μας μαγέψει! 

Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται. Η Triumph όπως κάθε σεζόν οδηγεί τις καινοτομίες και παρουσιάζει σειρές με γνώμονα την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης κάθε γυναίκας. Στα shapewear παρουσιάζει σειρές με Magic Wire, την αποκλειστική καινοτομία της ελαστικής και όχι μεταλλικής μπανέλας (Magic Boost, Magic Lily Sensation) καθώς και σειρές που διαμορφώνουν το σώμα (Αiry Sensation). Αυτό που μας μαγεύει όμως είναι ότι όλα αυτά δε σημαίνουν ότι πρέπει να συμβιβαστούμε σε στυλ και αισθησιασμό. Η νέα σειρά Magic Boost Velvet, συνδυάζει την καινοτομία και τη διαμόρφωση με άκρως σαγηνευτικά, βελούδινα styles.  

Σειρές seduction, σειρές αθλητικές, σειρές για καθημερινή άνεση όλη μέρα, σειρές διαχρονικές, σειρές για μεγάλο στήθος με προσήλωση στο μοντέρνο σχέδιο, σειρές homewear και σειρές με καθημερινά σλιπ για κάθε στυλ και περίσταση. Όλα αυτά σημαίνουν Triumph και σχεδιάζονται κάθε σεζόν για κάθε γυναίκα ξεχωριστά!

…και συνεχίζοντας την περσινή επιτυχία, το top model JESSICA HART και ο διάσημος φωτογράφος RANKIN JOIN, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για τη νέα χειμερινή καμπάνια της Triumph! Μετουσιώνουν όλα όσα πρεσβεύει η γυναίκα στην καθημερινότητά της, με τους διαφορετικούς της ρόλους και το πως μπορεί να βρει το ιδανικό για κάθε της εαυτό!

Γιατί καμία γυναίκα δε μοιάζει με την άλλη και για την Triumph αυτό αποτελεί έμπνευση! 

Follow us: Facebook  – facebook.com/TriumphGR

Instagram – Triumphlingerie

You Tube – youtube.com/user/TriumphGreece

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: