Βραδιά με «Γυναίκες της Χρονιάς» στον Ant1 – Οι καλεσμένοι στο μεταμεσονύκτιο «The 2Night Show» (trailer)

Γυναίκες δυναμικές, έξυπνες, γοητευτικές, δραστήριες, επιτυχημένες, στην πιο ξεχωριστή τους μέρα, σήμερα, Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 22.15, στον Ant1.
Ο Ant1 παρουσιάζει την απονομή των βραβείων για τις «Γυναίκες της Χρονιάς», μία ενέργεια του περιοδικού VOTRE BEAUTÉ στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας,
Σκοπός της συγκεκριμένης ενέργειας είναι να αναδείξει τις γυναίκες που ξεχώρισαν στον τομέα τους το 2016 και στοχεύει αφενός στην αναγνώριση και επιβράβευσή τους, αφετέρου στη δημιουργία θετικών προτύπων στην κοινωνία.
Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία φίλων και συγγενών των βραβευομένων, καθώς και εκπροσώπων της κοινωνικής και πολιτικής ζωής, θα παρακολουθήσουμε σήμερα, στον ΑΝΤ1, να βραβεύονται 20 υπέροχες Γυναίκες, από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό κόσμο καθώς και από τον κόσμο των γραμμάτων και επιστημών, που ξεχώρισαν το 2016 για το ήθος, το έργο και τη δράση τους.
Το «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα μεταδοθεί εκτάκτως απόψε μετά τα μεσάνυχτα, στις 00:15. Καλεσμένοι ο Νίνο και ο Νίκος Μίχας.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: