Βουνάτσου: Αν για τους 102 νεκρούς του Ματιού γυρεύατε κρεμάλες πέστε μου για τους 2.000+ τι πρέπει να γυρέψουμε;

Για τους νεκρούς από κορονοϊό που ξεπέρασαν τις 2.000 τοποθετήθηκε το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, Μυρσίνη Βουνάτσου, κάνοντας τη σύγκριση με τους νεκρούς στο Μάτι.

«Μωρέ θα το γράψω που να χτυπήσετε τον κ@@ο σας κάτω δεξιοί και αριστεροί. Αν για τους 102 νεκρούς του Ματιού γυρεύατε κρεμάλες πέστε μου για τους 2.000+ τι πρέπει να γυρέψουμε;;», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας

Η παραπάνω ανάρτηση προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας ότι «το πρόβλημα είναι πως η κυρίαρχη ιδεολογία τους είναι ο Πολακισμός που εκφράζεται σταθερά από την κορυφή ως τη βάση και από τα υπόγεια του Κουμουνδούρου μέχρι την Αυγή».

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: « Το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου που από την αρχή της πανδημίας συγκρίνει τους νεκρούς του κορονοϊού με τους νεκρούς από το Μάτι, επανήλθε ζητώντας κρεμάλες.

Το πρόβλημα δεν είναι η γραφικότητα των στελεχών τους. Το πρόβλημα είναι πως η κυρίαρχη ιδεολογία τους είναι ο Πολακισμός που εκφράζεται σταθερά από την κορυφή ως τη βάση και από τα υπόγεια του Κουμουνδούρου μέχρι την Αυγή.

Είναι αδιανόητο και προσβλητικό για τα θύματα και τις οικογένειές τους, κάποιοι να περιφέρουν χαιρέκακα την μικροψυχία τους. Η κρισιμότητα των στιγμών στη δίνη μιας παγκόσμιας πανδημίας απαιτεί σοβαρότητα, πράγμα άγνωστο στον ΣΥΡΙΖΑ».

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: