Βουλιαγμένη: Διαρρήκτες έφυγαν με λεία πάνω από 650.000 ευρώ

Καταγγελία στο ΑΤ Βουλιαγμένης για διάρρηξη με λεία που συνολικά ξεπερνούσε τις 650.000 ευρώ έκανε την περασμένη Τετάρτη ένας συνταξιούχος μηχανικός, σημαίνοντας συναγερμό στις αστυνομικές αρχές.

Ο συνταξιούχος κατήγγειλε ότι άγνωστοι παραβίασαν το σπίτι του, την ώρα που δεν βρισκόταν κανείς μέσα, και του πήραν το χρηματοκιβώτιο και άλλα αντικείμενα αξίας.

Όπως είπε ο ίδιος, τα χρήματα στο χρηματοκιβώτιο ήταν 500.000 ευρώ, τα κοσμήματα ήταν αξίας 100.000 ευρώ και τα ρολόγια άξιζαν 70.000 ευρώ.

Μετά την καταγγελία στο σπίτι του συνταξιούχου έφτασαν άνδρες της σήμανσης οι οποίοι έκαναν έρευνα για αποτυπώματα και DNA σε μια προσπάθεια εντοπισμού των δραστών.

Πλέον οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας νοτιοανατολικής Αττικής προσπαθούν είναι να διακριβώσουν μέσα από υλικό από κάμερες στην περιοχή την ακριβή ώρα της διάρρηξης και εάν όντως κάποιοι άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο.

Ακόμα ερευνούν το πως οι δράστες γνώριζαν πως ο συνταξιούχος -όπως καταγγέλλει- είχε τόσα χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα στο σπίτι του.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: