Βουλευτής ΝΔ: Οι μίζες είναι στα καθήκοντα του υπουργού [βίντεο]

Σε μια αδιανόητη δήλωση προχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, ο οποίος δήλωσε ότι οι μίζες είναι στα καθήκοντα του υπουργού.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην ΕΡΤ, ο Χαράλαμπος Αθανασίου σημείωσε ότι η μίζα εντάσσεται στα καθήκοντα του υπουργού και ως εκ τούτου οι τυχόν ποινικές ευθύνες των υπουργών που εμπλέκονται στην υπόθεση Novartis, έχουν παραγραφεί.

«Με περισσό θράσος ο κ. Αθανασίου τόλμησε να ξεστομίσει τη φράση ότι «η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού» και επομένως τυχόν εγκληματικές πράξεις πρώην υπουργών της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ έχουν παραγραφεί και θα παραμείνουν ατιμώρητες.

ΝΔ και ΚΙΝΑΛ θέλουν να ξαναέρθουν στην εξουσία για να ξεπλύνουν τυχόν ποινικές ευθύνες υπουργών τους για τη Novartis, καταψηφίζοντας την τροποποίηση που ψήφισε ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία στη Συνταγματική Αναθεώρηση για τον κατάπτυστο νόμο περί ευθύνης υπουργών. Ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί ότι η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού; Εάν ναι να το πει ανοιχτά, εάν όχι δεν έχει παρά να αποπέμψει τον κ. Αθανασίου άμεσα», ανέφερε σχετικά το γραφείο του πρωθυπουργού.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: