Βόνιτσα: Συνελήφθη άνδρας με «οπλοστάσιο» σπίτι του

Η αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν στην κατοικία ενός Έλληνα στη Βόνιτσα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου, το απόγευμα της Παρασκευής, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που είχαν οι οποίες ανέφεραν ότι είχε στην κατοχή του παράνομο οπλισμό κι έτσι του φόρεσαν “βραχιόλια”.

Συγκεκριμένα, βρήκαν δύο πιστόλια των 9 mm, το ένα εκ των οποίων κρότου, καθώς και 130 φυσίγγια του ίδιου διαμετρήματος, τα κατέσχεσαν και έστειλαν το πυροβόλο στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για βαλλιστική εξέταση. Σε βάρος του ενοίκου του σπιτιού σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας.

Τους έπιασαν με όπλα, ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σε δυο Έλληνες στους οποίους έκαναν έλεγχο τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στο Αγρίνιο, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν ένα πιστόλι των 9mm με 14 αβολίδωτα φυσίγγια, μια σιδερογροθιά, μια συσκευασία με 2,5 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης και 38 πακέτα λαθραίων τσιγάρων. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που τους άσκησε δίωξη για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, περί ναρκωτικών και του Τελωνειακού Κώδικα.

Όλες οι ειδήσεις

Η Ταϊβάν «απαντά» με πλοία και αεροσκάφη στις ασκήσεις τις Κίνας

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Άγιο Όρος

Κιμ Καρντάσιαν — Πιτ Ντέιβιντσον: Τα λόγια αγάπης, τα τατουάζ, ο Κάνιε Γουέστ και το «αντίο»

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: