Βόλτα στην Κηφισιά έκαναν την Πρωτομαγιά 85  εντυπωσιακές «κυρίες»

Όταν υπάρχει οργάνωση, καλή διάθεση και έχεις σύμμαχο τον καιρό κάθε εκδήλωση που διοργανώνεται στέφεται με επιτυχία. Η εκδήλωση « 16ος γύρος Κηφισιάς Αντίκες & Λουλούδια IΩΑΝΝΗΣ ΛΑΔΑΚΗΣ» ήταν άψογη και είχε θετική ανταπόκριση από τους ιδιοκτήτες των καλογυαλισμένων και καλοσυντηρημένων αυτοκινήτων που  συγκεντρώθηκαν από νωρίς στην πλατεία Ελαιών, την Κυριακή 1η Μαΐου.

Τα αυτοκίνητα που στην εποχή τους ήταν ότι καλύτερο κυκλοφορούσε στους δρόμους,  παρέμειναν στην πλατεία Ελαιών για αρκετή ώρα ώστε να τα δουν και να τα θαυμάσουν οι επισκέπτες. Ταυτόχρονα η ΕΡΤ και ο Alpha είχαν τηλεοπτική κάλυψη.

Τα αυτοκίνητα αφού στολίστηκαν με το μαγιάτικο στεφάνι της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς πήραν εκκίνηση και έκαναν μία σύντομη διαδρομή μέσα από την Κηφισιά προσφέροντας σε κατοίκους και επισκέπτες εικόνες μίας άλλης εποχής.

Φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετείχαν και pedal cars των μικρών φίλων!

Μετά την όμορφη βόλτα τα αυτοκίνητα συγκεντρώθηκαν στο εντευκτήριο Εκάλης και τα πληρώματά  τους παρέμειναν για ένα ελαφρύ γεύμα. Στη συνέχεια τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στον κύριο Ι. Λαδάκη, τον δήμαρχο Κηφισιάς, τον Διοικητή της Τροχαίας Κηφισιάς καθώς και τον πρόεδρο της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς.

Χορηγοί και υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν η εταιρία ΛΑΔΑΚΗΣ Ι. Α.Ε., η Ανθοκομική Έκθεση, ο Δήμος Κηφισιάς. Χορηγοί επικοινωνίας ήταν οι Automania, 4ΤΡΟΧΟi, motori.gr, autoτρίτη, autoliveris.

Βόλτα στην Κηφισιά έκαναν την Πρωτομαγιά 85  εντυπωσιακές «κυρίες» gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: