Βόλος: Χτύπησε την ηλικιωμένη μάνα του γιατί τον διέκοψε από βιντεοκλήση!

Η 78χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία — Της επιτέθηκε ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ

Επιτέθηκε κατά της 78χρονης μητέρας του και τη χτύπησε, προκαλώντας μώλωπες σε όλο το σώμα της, ένας 47χρονος που συνελήφθη την Τετάρτη από αστυνομικούς στον Αλμυρό, μετά από καταγγελία της ηλικιωμένης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, ο 47χρονος, που ήταν υπό την επίδραση οινοπνεύματος, φέρεται να χτύπησε τη μητέρα του, διότι μπήκε στο σωμάτιό του και διέκοψε συνομιλία που είχε με βιντεοκλήση με άλλο άτομο μέσω Skype!

Ο ίδιος παραδέχτηκε την πράξη του, ενώ η γυναίκα πήγε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στην κατάθεσή της στην Αστυνομία η γυναίκα είχε δηλώσει ότι ο γιος της είναι εξαρτημένος από το αλκοόλ και πολλές φορές βγαίνει εκτός εαυτού.

Ο δράστης κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Ο συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε ποινική διαμεσολάβηση και η δίκη αναβλήθηκε για τις 30 Νοεμβρίου, γατί στο Δικαστήριο δεν παρουσιάστηκε για να καταθέσει η ηλικιωμένη γυναίκα.

Μέχρι να γίνει το Δικαστήριο και να ερωτηθεί η 78χρονη αν συμφωνεί να πάει σε ποινική διαμεσολάβηση με τον γιό της, ο 47χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μη μένει στο πατρικό του σπίτι και να μην έχει επαφή με τη μητέρα του.



.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: