Βόλος: “Ομολόγησε” πέντε φόνους για να δοκιμάσει την ετοιμότητα των αρχών

Ένας 43χρονος άνδρας από το Βόλο απέστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο οποίο υποστήριζε ότι έχει διαπράξει πέντε φόνους, με σκοπό να δοκιμάσει την ετοιμότητα των αστυνομικών αρχών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στον ιστότοπό της η εφημερίδα «Ταχυδρόμος», ο 43χρονος έστειλε e-mail στις αρχές, με τη Δίωξη να του απαντά κάνοντάς του διάφορες ερωτήσεις. Στη συνέχεια, ο άνδρας “ομολόγησε” και ζήτησε οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει προκειμένου να παραδοθεί.

Στο ερώτημα των αστυνομικών να δώσει την διεύθυνσή του, έδωσε την πραγματική και έτσι οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου πήγαν στο σπίτι του, όπου και πραγματοποίησαν έφοδο, συλλαμβάνοντας τον 43χρονο. Στο σπίτι του βρέθηκαν δύο ματσέτες με λάμα μήκους 1,42 εκατοστών και 30 εκατοστών.

Ο συλληφθείς κρατήθηκε όλη τη νύχτα στα κρατητήρια και την Πέμπτη οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου κατηγορούμενος για ψευδή αναφορά στην αρχή, αλλά και για παράνομη οπλοφορία.

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου ο κατηγορούμενος είπε ότι δεν σκότωσε, ενώ για τα μαχαίρια που βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του υποστήριξε ότι τα κατείχε νόμιμα.

Τελικά, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών και χρηματική ποινή 600 ευρώ με αναστολή τριετίας και εφέσιμη, ενώ η Εισαγγελία Βόλου παρήγγειλε να εξεταστεί από ψυχίατρο.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: