Βόλος: Ιδιοκτήτης είδε να κλέβουν το κατάστημά του σε… live μετάδοση στο κινητό του

Οι Αρχές αναζητούν δύο κακοποιούς που διέρρηξαν ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στις Αλυκές του Βόλου και διέφυγαν ανενόχλητοι, αφού κατάφεραν να αρπάξουν ιδιαίτερα πλούσια λεία σε μετρητά και λαχεία «σκρατς».

Οι δύο κουκουλοφόροι δράστες, που προφανώς είχαν κάνει ήδη κατόπτευση των χώρων, έσπασαν με έναν με σιδερολοστό την τζαμαρία της εισόδου του πρακτορείου αγνοώντας τον συναγερμό που ηχούσε και πήγαν κατευθείαν στο χρηματοκιβώτιο το οποίο άνοιξαν εύκολα.

Είδε σε live μετάδοση να κλέβουν το μαγαζί του

Στο μεταξύ, ένας από τους ιδιοκτήτες του πρακτορείου παρακολουθούσε σοκαρισμένος σε… live μετάδοση την κλοπή από την κάμερα του κινητού του που είναι συνδεδεμένο με τις κάμερες στο κατάστημα.

Μέχρι να φτάσουν υπάλληλοι της ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας και η Αστυνομία, οι δράστες είχαν «σηκώσει» από το χρηματοκιβώτιο μετρητά ύψους 2.000 ευρώ, λαχεία και «σκρατς» συνολικής αξίας 9.000 ευρώ και είχαν εξαφανιστεί.

Στη συνέχεια, ο πράκτορας παρέδωσε το οπτικό υλικό στους άνδρες της Ασφάλειας που προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους δράστες, ενώ ο ΟΠΑΠ ενημερώθηκε για να ακυρώσει τα κλεμμένα λαχεία και «σκρατς».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: