Βόλος: Για ένα οικόπεδο έκαναν εκατέρωθεν μηνύσεις δύο αδελφές

Οι δύο γυναίκες μαζί με τους συζύγους τους συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο για να δικαστούν

Στα Δικαστήρια οδηγήθηκε η κόντρα δύο αδελφών και των ανδρών τους, που έχουν διαφορές, με αφορμή ένα ακίνητο και η υπόθεσή τους θα εκδικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τη Δευτέρα.

Οι τέσσερις συγγενείς συνελήφθησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, μετά από μηνύσεις που κατατέθηκαν από τις δύο πλευρές, κρατήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού και χθες το πρωί προσήχθησαν στα Δικαστήρια για να δικαστούν, αλλά ζήτησαν αναβολή και η δίκη τους θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.

«Δράστες» είναι δύο αδελφές και οι σύζυγοί τους, όλοι άνω των 50 ετών, που έχουν χρόνιες διαφορές, εξαιτίας ενός οικοπέδου, του οποίου διεκδικούν την κυριότητα. Μάλιστα και στο παρελθόν έχουν αλληλομηνυθεί και έχουν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.

Χθες το πρωί, οι τέσσερις συγγενείς οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου, όπου συνέχισαν να αλληλοκατηγορούνται και να τσακώνονται, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο αυτόφωρο προκειμένου να δικαστούν. Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και πήραν αναβολή, ώστε να δικαστούν τη Δευτέρα 4 Ιουλίου.

Πηγή: magnesianews

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: