Βόλος: 50χρονος τη μια ημέρα πήγε τούρτα στην εν διαστάσει σύζυγο και την επόμενη την χτύπησε

Σε φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε ένας 52χρονος σήμερα κάτοικος Βόλου ο οποίος σε ηλικία 50 ετών, τον Μάιο του 2020, την μια ημέρα πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του με τούρτα για τα γενέθλιά της και την επόμενη μέρα τη χτύπησε χωρίς λόγο και αιτία.

Ο 52χρονος σήμερα κάτοικος Βόλου βρέθηκε την Δευτέρα στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη μπροστά σε ανήλικο μέλος της οικογένειας. Επίσης κατηγορήθηκε για απειλή και κλοπή, ωστόσο έγινε διαχωρισμός της υπόθεσης και για τις δύο τελευταίες κατηγορίες, θα είναι κατηγορούμενος σε άλλη δίκη.

Ο 52χρονος αρνήθηκε την κατηγορία και κατέθεσε στο δικαστήριο ότι δεν χτύπησε την εν διαστάσει σύζυγό του αλλά προσπάθησε να της δώσει μια μάσκα για τον κορωνοϊό.

Η γυναίκα από την πλευρά της, κατέθεσε ότι ο άνδρας μπήκε στο σπίτι την έπιασε από τα μαλλιά και τη χτύπησε, με αποτέλεσμα να πάει στο Νοσοκομείο, γιατί ένιωσε ζάλη, ωστόσο δεν προσκόμισε ιατρική βεβαίωση ότι έφερε μώλωπες ή χτυπήματα.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στις αρχές Μαΐου 2020 όταν ο άνδρας πήγε στο σπίτι που μένει η εν διαστάσει σύζυγός του, με το ηλικίας 10 χρόνων παιδί τους, την ημέρα των γενεθλίων της, της πήγε μια τούρτα για να γιορτάσουν και γι’ αυτό έφαγαν μαζί. Την επόμενη μέρα όμως, φαίνεται ότι η διάθεσή του άλλαξε, πήγε ξανά στο σπίτι και χωρίς λόγο, φέρεται να την έπιασε από τα μαλλιά και τη χτύπησε, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε.

Το δικαστήριο δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς του άνδρα και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 18 μηνών, με αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Πηγή: magnesianews.gr

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: