Βόλος: 22χρονος ανέβασε γuμνές φωτογραφίες της εν διαστάσει συζύγου του για να την εκδικηθεί

Ένας 22χρονος στο Βόλο κατηγορείται για μετάδοση, ανακοίνωση και διάδοση στο κοινό δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς φέρεται να ανήρτησε γuμνά μέρη του σώματος της εν διαστάσει συζύγου του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ερωτικών γνωριμιών για να την εκδικηθεί.

Δημοσίευμα του magnesianews.gr αναφέρει ότι η υπόθεση που θα απασχολήσει τη Δικαιοσύνη, έγινε τον Ιούλιο του 2018, όταν ο κατηγορούμενος δημιούργησε ψεύτικο προφίλ, που φαινόταν να ανήκει στην 22χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, μεταδίδοντας φωτογραφίες της σε μη δικαιούμενα πρόσωπα και σε άγνωστο αριθμό χρηστών, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης ερωτικών γνωριμιών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 22χρονος δημιούργησε προφίλ με ψευδώνυμο και ανήρτησε φωτογραφίας που απεικόνιζαν γuμνά μέρη του σώματος της συνομήλικης εν διαστάσει συζύγου του και συνομιλούσε ηλεκτρονικά με άγνωστους σε εκείνη χρήστες, που είχαν πρόσβαση στις φωτογραφίες της.

Αν και η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί τη Δευτέρα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, πήρε αναβολή, λόγω ωραρίου, για τις 11 Μαΐου 2020.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: