Βοήθεια από τις Ένοπλες Δυνάμεις στη Σκόπελο

Βοήθεια από τις Ένοπλες Δυνάμεις στη Σκόπελο

Στη Σκόπελο αναμένεται να μεταβεί το πρωί βοήθεια των ενόπλων δυνάμεων, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στο νησί των Σποράδων.

Η αποστολή βοήθειας αποφασίστηκε κατόπιν επικοινωνίας του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελο Αποστολάκη.

Η βοήθεια θα σταλεί μέσω αρματαγωγού, στο οποίο θα επιβαίνουν αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και οπλίτες που με τη σειρά τους, θα συνεισφέρουν στην αποκατάσταση των ζημιών.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας, από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη.

Κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τον ίδιο τον κ. Σπίρτζη αλλά και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, θα βρίσκονται αύριο Πέμπτη νωρίς το πρωί στη Σκόπελο, προκειμένου να έχουν επί τόπου ενημέρωση για την έκταση των καταστροφών και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων έχουν κινητοποιηθεί ήδη οι μηχανικοί της Περιφέρειας σε συνεννόηση με το υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: