Βλέπεις όνειρα με σeξ; Δες τι σημαίνει, την εξήγηση ανάλογα με τον παρτενέρ

Τα όνειρα κατά τη διάρκεια του ύπνου είναι ένα αποτέλεσμα των

γεγονότων που συμβαίνουν στη ζωής μας αλλά και το υποσυνείδητο μας, αφού περνάνε σε αυτό και έπειτα επανεμφανίζονται μέσα από εικόνες που διαρκούν μονάχα μερικά δευτερόλεπτα.

Η ποικιλία τους είναι τεράστια, αφού οι άνθρωποι ονειρεύονται χωρίς όρια και κανόνες. Αυτό έχει οδηγήσει τους ψυχαναλυτές ακόμα και στην ανάλυση και μελέτη τους, με την ερμηνεία τους να θεωρείται σημαντική προσφορά στην ψυχολογία.

Γεγονότα, επιθυμίες, ανησυχίες, πρόσωπα είναι μερικά από τα συστατικά τους, αλλά υπάρχουν και εκείνες οι περιπτώσεις, στις οποίες και θα επικεντρωθούμε όπου τα όνειρα αποτελούνται από φαντασιώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, το σeξ την ώρα του ύπνου είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Το θεωρείτε απιστία, αφού στη θέση του συντρόφου σας υπήρχε κάποιος άλλος άντρας; Κι όμως αυτό δεν σχετίζεται απαραίτητα με κάποιο σeξουαλικό απωθημένο σας, που θέλετε να ικανοποιήσετε στην πραγματική σας ζωή.

Αν ακόμα νιώθετε ενοχές ή ντροπή για αυτό, διαβάστε τι σημαίνει το όνειρο κατά το οποίο συνευρίσκεστε σeξουαλικά με κάποιον, σύμφωνα με τα όσα λέει ο Ιαν Γουόλανς, που ασχολείται επαγγελματικά με αυτό.

Σeξ με τον πρώην

Το όνειρο αυτό είναι προειδοποιητικό. Δείχνει πως επαναλαμβάνετε κακές συνήθειες μιας αποτυχημένης σχέσης, αφού πια δεν είστε μαζί του.

Σeξ με έναν άγνωστο άντρα

Η συγκεκριμένη σκηνή ενδεχομένως να σας τρομάξει. Σύμφωνα με τον ειδικό, το υποσυνείδητο σας σάς λέει να ρίξετε τις μάσκες και να αποκαλύψετε ένα κρυφό σας ταλέντο.

Σeξ με το αφεντικό σας

Ισως από τα πιο κοινά όνειρα σeξουαλικού περιεχομένου, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας κάνει να νιώθετε ντροπή. Καθόλου απίθανο βέβαια να είστε και στην πραγματικότητα ερωτευμένες μαζί του, αλλά όταν το βλέπετε στον ύπνο σας το υποσυνείδητο σας σάς δείχνει, ότι αρχίζετε να σκέφτεστε τις πιθανότητες να αποκτήσετε κι εσείς μια ηγετική θέση.

 
 
 

Σeξ με φιλικό πρόσωπο

Είδατε αυτό το όνειρο και όταν ξυπνήσατε, αναρωτηθήκατε, πως είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού στην πραγματικότητα το φιλικό πρόσωπο δεν σας ελκύει εμφανισιακά ούτε eρωτικά. Η απάντηση βρίσκεται στις δεξιότητες αυτού του ατόμου, που θαυμάζετε.

Σeξ με τον άντρα που έχετε ερωτευτεί

Καθόλου «άσχημο» όνειρο, αφού ξέρετε, ότι έχετε ήδη αναπτύξει κάποια συναισθήματα για το συγκεκριμένο άτομο. Ωστόσο, αυτό που σας κάνει να το βλέπετε και στον ύπνο σας και μάλιστα να απολαμβάνετε ερωτικές στιγμές, είναι η έλξη που σας ασκεί μέσα από τις πνευματικές του χάρες.

Οταν ο σύντροφος σας κάνει σeξ με άλλη γυναίκα

Αυτό σχετίζεται περισσότερο με τον εαυτό σας και όχι με εκείνον, αφού όπως λέει ο ειδικός, είναι ένα σημάδι που μπορεί να μαρτυρά ότι χάνετε την εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας αλλά και τη γοητεία σας.

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: