(Βlack) Friday I'm in Love… with shopping!

Eίτε είσαι fan των Cure είτε όχι, δεν μπορεί, αντιλαμβάνεσαι το νόημα του πιο διάσημου ίσως τραγουδιού τους… τις Παρασκευές νιώθεις και εσύ λίγο πιο ερωτευμένη. Λίγο πιο χαρούμενη. Πλησιάζει το Σαββατοκύριακο και νιώθεις την καρδιά σου να πεταρίζει από ευτυχία γιατί ξέρεις πως θα βρεις χρόνο για να κάνεις ό,τι ποθείς. Με τους δικούς σου ή και μόνη σου! Είναι Παρασκευή και δικαιούσαι να σε κακομάθεις. Και αυτήν την Παρασκευή του χρόνου, στις 23 Νοεμβρίου, το «pampering» δεν θα περιλαμβάνει μόνο χαλάρωση, βόλτες και διασκέδαση αλλά και ψώνια.

Η «Black Friday», η μέρα με τις μεγαλύτερες εκπτώσεις του χρόνου σε όλα τα καταστήματα ήρθε και στην Ελλάδα και στα αγαπημένα μας attrattivo. Και αυτό είναι μία καταπληκτική ευκαιρία για να αποκτήσουμε τα must have pieces της σεζόν στις πιο χαμηλές τιμές. Χωρίς τύψεις, μόνο με αγάπη και σωστή αίσθηση των trends του 2018! Και ποια είναι αυτά τα attrattivo κομμάτια-κλειδί που χρειάζεσαι φέτος περισσότερο από ποτέ; Αυτά που σου παρουσιάζουμε παρακάτω! Για να έχεις έτοιμη την shopping list σου για αύριο…

Το λευκό πουκάμισο

(Βlack) Friday I'm in Love… with shopping!

Ένα κλασικό κομμάτι που μπορεί να φορεθεί με pencil skirt και παντελόνι σε ίσια γραμμή στο γραφείο, αλλά και με jean και ψηλοτάκουνα σε μία βραδινή σου έξοδο.

Το καρό παντελόνι

(Βlack) Friday I'm in Love… with shopping!

Aπό τα πιο hot κομμάτια της σεζόν, δεν πρέπει να λείπει από καμία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα. Στην ψηλόμεση εκδοχή του φοριέται τόσο με bustier όσο και με κορμάκι ή ένα buttoned up πουκάμισο. 

Η καρό καπαρντίνα
(Βlack) Friday I'm in Love… with shopping!

Η πιο κομψή επιλογή για πανωφόρι αυτόν τον χειμώνα! Αν ο καιρός είναι αρκετά κρύος μπορείς να χρησιμοποιήσεις την καπαρντίνα σου και ως μέρος ενός layering συνόλου φορώντας από μέσα της ένα δερμάτινο, biker jacket.

Η μονόχρωμη ζακέτα
(Βlack) Friday I'm in Love… with shopping!

Κομμάτι-passepartout για όλα τα casual σύνολά σου. Σε φαρδιά γραμμή και παστέλ απόχρωση είναι ό,τι πρέπει για τις cozy εμφανίσεις σου μαζί με το αγαπημένο σου T-shirt και το πιο βολικό σου denim παντελόνι! Γιατί ή άνεση είναι πολλές φορές συνώνυμο της κομψότητας.

Το floral φόρεμα
(Βlack) Friday I'm in Love… with shopping!

Μην διστάσεις να επενδύσεις αυτήν την «Black Friday» σε ένα τέτοιο statement attrattivo κομμάτι. Ultra chic και φινετσάτη επιλογή σε ένα διαχρονικά κομψό κόψιμο που μπορεί να φορεθεί τόσο με μποτάκια το πρωί όσο και με γόβες το βράδυ.

Το cropped jean
(Βlack) Friday I'm in Love… with shopping!

Το ξέρεις και το ξέρουμε… όσα jeans και να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου πάντα ψάχνεις αυτό το ένα παραπάνω που θα κάνει τη διαφορά στο στυλ σου. Η cropped γραμμή είναι πολύ επίκαιρη για τη φετινή χρονιά και είναι ιδανική για cool street εμφανίσεις.

To logo T-shirt
(Βlack) Friday I'm in Love… with shopping!

Κάθε δυναμικό κορίτσι χρειάζεται ένα μπλουζάκι με αυτό το εμψυχωτικό μότο στην ντουλάπα του: «Είσαι παράξενη… μην το αλλάξεις». Η δύναμή μας είναι η διαφορετικότητά μας και η attrattivo μας βοηθάει να μην το ξεχνάμε ποτέ!

Καλά ψώνια, λοιπόν, αυτή την Παρασκευή που μόνο «μαύρη» δεν είναι! Είναι γεμάτη συναρπαστικές shopping ευκαιρίες μόνο από την attrattivo!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: