Βιρτζίνια: Ο 6χρονος πυροβόλησε σκόπιμα τη δασκάλα του – Δείτε βίντεο

Μια δασκάλα της πρώτης τάξης του δημοτικού που σύμφωνα με τους αστυνομικούς πυροβολήθηκε σκόπιμα στο στήθος από ένα εξάχρονο αγόρι είναι μια 25χρονη ηρωίδα η οποία φώναξε στους υπόλοιπους μικρούς μαθητές της να τρέξουν για να σωθούν.

Η Abby Zwerner είναι η εκπαιδευτικός που χτυπήθηκε από σφαίρα στο στήθος στην τάξη της στο Richneck Elemtary School στο Newport News της Βιρτζίνια, γύρω στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η άτυχη εκπαιδευτικός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου χειρουργήθηκε για να αντιμετωπιστεί τα σοβαρό της τραύμα. Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι η Zwerner τραυματίστηκε σοβαρά αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες για την κατάστασή της.

Η αστυνομία δήλωσε ότι το αγόρι, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, είχε πριν πυροβολήσει τη δασκάλα του «διαπληκτιστεί» μαζί της.


«Το μόνο που σκεφτόταν η άτυχη δασκάλα ήταν οι μαθητές της. Ενώ είχε δεχθεί τον πυροβολισμό τους φώναζε να φύγουν», λέει μαθητής της ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας

Ένας γονιός επιβεβαίωσε την ταυτότητα της Zwerner και περιέγραψε λεπτομερώς την αυταπάρνησή της.

Είπε ότι «φώναξε στα παιδιά της να φύγουν μακριά» όταν ο μαθητής πυροβόλησε εναντίον της. «Ακόμα και ενώ είχε πυροβοληθεί σκεφτόταν την ασφάλεια των παιδιών της», είπε ο γονιός.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: