Viral βίντεο: Γυναίκα ρίχνει στο νερό θαλάσσιο ελέφαντα που προσπαθεί να γλιτώσει από φάλαινες-δολοφόνους

Οργή στα social media — Το άτυχο ζώο είχε ανέβει στη βάρκα της για να σωθεί, αλλά εκείνη το οδήγησε σε  βέβαιο θάνατο…

Πυρ και μανία έγιναν οι χρήστες του Διαδικτύου, όταν παρακολούθησαν το βίντεο μιας γυναίκας στο Βανκούβερ του Καναδά, στο οποίο φαίνεται να διώχνει από τη βάρκα της έναν θαλάσσιο ελέφαντα, προσφέροντάς τον ως… γεύμα στις φάλαινες-δολοφόνους, που έχουν κατακλύσει τα νερά της περιοχής.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η ίδια στον λογαριασμό της στο TikTok, φαίνεται στην αρχή να αιφνιδιάζεται από την απρόσμενη «επίσκεψη» του μικρού ζώου, που πήδηξε από τη θάλασσα στη βάρκα της για να γλιτώσει από τα πελώρια φονικά θηλαστικά. Η γυναίκα, όπως ήταν αναμενόμενο, ξαφνιάστηκε: «Θεέ μου, δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν σε είδα καν εκεί έξω, από που ήρθες;», φαίνεται να λέει απευθυνόμενη στο τρομαγμένο ζώο.


Μόλις παρατήρησε τις φάλαινες να πλησιάζουν προς το σκάφος της, προσπάθησε να διώξει τη φώκια χωρίς αποτέλεσμα. Όταν όμως είδε ότι η κατάσταση γινόταν ολοένα και πιο απειλητική, είπε αποφασιστικά: «Πρέπει να φύγεις, δεν μπορείς να είσαι εδώ» είπε πανικόβλητη τρομάζοντας το ζώο και ρίχνοντάς το από το σκάφος. 

Τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου, όπως ήταν αναμενόμενο,  πήραν φωτιά με πολλούς να μιλούν για αναισθησία απέναντι σε ένα θηλαστικό που αποτελεί είδος υπό εξαφάνιση. «Είναι απίστευτο πόσο άκαρδοι μπορεί να είναι οι άνθρωποι», «πόσο κακός άνθρωπος» και «δείξε λίγη συμπόνια και καλοσύνη, είναι δωρεάν» είναι μόνο μερικές από τις αντιδράσεις τους.

Η γυναίκα αναγκάστηκε να «κατεβάσει» τον λογαριασμό της στο TikTok, όπου ανέβασε αρχικά το βίντεο, όμως δεν πρόλαβε να «σβήσει» το κακό που είχε κάνει…

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: