Viral σκηνικό στο κοινοβούλιο της Γκάνας: Ο Μαγκουάρ έγινε παράδειγμα για την κακή πορεία της οικονομίας

Στο κοινοβούλιο της Γκάνας δημιουργήθηκε έντονη αντιπαράθεση με αφορμή τον προϋπολογισμό και μάλιστα έγινε αναφορά στον Χάρι Μαγκουάιρ, οποίος χρησιμοποιήθηκε ως παράδειγμα, για να τονιστεί η κακή οικονομική πορεία της χώρας.

Σύμφωνα με την mirror.co.uk, ο Ισαάκ Αντάνγκο παρομοίασε τον υπουργό Οικονομικών με τον αμυντικό της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, αναφέροντας πως «στην Αγγλία υπάρχει ένας παίκτης που τον λένε Μαγκουάιρ και παίζει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Χάρι Μαγκουάιρ. Είναι αμυντικός. Μαρκάρει και ρίχνει το σώμα του παντού λες και είναι ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο. Η Γιουνάιτεντ πήγε και τον αγόρασε. Έγινε μια τεράστια απειλή για την άμυνά της, κάνοντας τάκλιν στους συμπαίκτες του και δίνοντας ασίστ στους αντιπάλους. Ακόμα κι όταν οι αντίπαλες ομάδες αποτυγχάνουν να σκοράρουν, σκοράρει ο Μαγκουάιρ γι’ αυτές».

Επίσης, ανέφερε πως «κύριε ομιλητή, θα θυμάστε ότι σ’ αυτή τη χώρα έχουμε έναν οικονομικό Μαγκουάιρ. Έχουμε έναν οικονομικό Μαγκουάιρ. Ο οικονομικός Μαγκουάιρ ήταν ο ίδιος που έδινε διαλέξεις στο πανεπιστήμιο πως να αποκαταστήσει την αξία της πόλης. Κύριε ομιλητή, γιατί δώσατε την ευκαιρία σ’ αυτόν τον Μαγκουάιρ να είναι στο κέντρο της άμυνάς μας; Τώρα ρισκάρουμε με αυτογκόλ», .

«Ο οικονομικός μας Μαγκουάιρ έχει τον έλεγχο σημαντικών τομέων της οικονομίας μας και τους καταστρέφει όλους», πρόσθεσε στη συνέχεια της τοποθέτησης του, που έγινε viral.

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙΓκαναΧαρι Μαγκουαιρ

.

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: