Viral!! Η Μις Τζαμάικα έπρεπε να κερδίσει τα καλλιστεία της Miss Universe (Pics)

Viral!! Η Μις Τζαμάικα έπρεπε να κερδίσει τα καλλιστεία της Miss Universe (Pics)

Viral!! Η Μις Τζαμάικα έπρεπε να κερδίσει τα καλλιστεία της Miss Universe (Pics)

Δεν είναι τυχαίο που έγινε παγκόσμιο viral το #MissJamaicaShouldHaveWon. Οι θαυμαστές της υποστηρίζουν ότι ο λόγος, που η κριτική επιτροπή αρνήθηκε στην πανέμορφη Τζαμαϊκανή τον τίτλο, ήταν η επιλογή της να ονομάσει ως “σημαντικότερους ανθρώπους της Τζαμάικα” τον Usain Bolt και τον Bob Marley.

Τα καλλιστεία της Miss Universe έλαβαν χώρα χθες το βράδυ στο Μαϊάμι και νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η 22χρονη Κολομβιανή Paulina Vega.

Ωστόσο, η νίκη της έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις μέχρι στιγμής, με το κοινό του διαγωνισμού να υποστηρίζει πως ο τίτλος έπρεπε να δοθεί στην 22 ετών Miss Jamaica, Kaci Fennell, η οποία κατέκτησε την πέμπτη θέση.

Η Fennell είχε εξ’ αρχής ένα μεγάλο κοινό να την υποστηρίζει, εξαιτίας του αλά-Halle Berry κοντοκουρεμένου μαλλιού της, σε συνδυασμό με την ομορφιά, την εξυπνάδα και το γενικότερο στιλ και στήσιμό της.

Η παρέκκλιση των απαντήσεών της από τις παραδοσιακές επιλογές, το κοντό μαλλί και η αυτοπεποίθησή της είναι, σύμφωνα με το κοινό της, οι αιτίες που της στέρησαν τον τίτλο της Miss Universe, αλλά και αυτές για τις οποίες η νεαρή Τζαμαϊκανή απέκτησε ένθερμους υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο.

Viral!! Η Μις Τζαμάικα έπρεπε να κερδίσει τα καλλιστεία της Miss Universe (Pics) Viral!! Η Μις Τζαμάικα έπρεπε να κερδίσει τα καλλιστεία της Miss Universe (Pics) Viral!! Η Μις Τζαμάικα έπρεπε να κερδίσει τα καλλιστεία της Miss Universe (Pics) Viral!! Η Μις Τζαμάικα έπρεπε να κερδίσει τα καλλιστεία της Miss Universe (Pics) Viral!! Η Μις Τζαμάικα έπρεπε να κερδίσει τα καλλιστεία της Miss Universe (Pics) Viral!! Η Μις Τζαμάικα έπρεπε να κερδίσει τα καλλιστεία της Miss Universe (Pics) Viral!! Η Μις Τζαμάικα έπρεπε να κερδίσει τα καλλιστεία της Miss Universe (Pics) Viral!! Η Μις Τζαμάικα έπρεπε να κερδίσει τα καλλιστεία της Miss Universe (Pics)

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: