Viral έγινε πάρτι αστροναυτών με "διαστημικές" πίτσες [βίντεο]

Ένα πρωτότυπο πάρτι πραγματοποιήθηκε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, με τους αστροναύτες να διασκεδάζουν και να φτιάχνουν “διαστημικές” πίτες. Το βίντεο από το πρώτο πίτσα-πάρτι στο διάστημα έγινε, όπως ήταν φυσικό, αμέσως viral.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το διαχειριστή του διαστημικού σταθμού της NASA, Kirk Shireman, το εν λόγω πάρτι ήταν επιθυμία του Ιταλού αστροναύτη Paolo Nespoli, στον οποίο είχε λείψει η ιταλική κουζίνα.

Έτσι, ο Shireman αποφάσισε να του στείλει όλα τα συστατικά για την πίτσα μέσω μιας διαστημικής κάψουλας στα μέσα Νοεμβρίου και το περασμένο Σαββατοκύριακο οι αστροναύτες ετοίμαζαν ενθουσιασμένοι τις πίτσες.

Ανάμεσα στα υλικά που περιείχαν ήταν σάλτσα ντομάτας, τυρί, πεπερόνι, ελιές, πάστα αντσούγιας και πέστο, ενώ συνολικά ετοιμάστηκαν έξι ατομικές “σπέσιαλ” πίτσες. Το αστείο της υπόθεσης ήταν πως οι πίτσες αυτές αιωρούνταν σαν να ήταν κάτι άλλο!

Ο Ιταλός αστροναύτης, ο οποίος βρίσκεται σε αποστολή στο διάστημα από τον Ιούλιο, ανέφερε μάλιστα ότι η πίτσα ήταν «απροσδόκητα νόστιμη».

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: