Βίκυ Καγιά: Όλα τα iconic looks της από τον χθεσινό τελικό του GNTM

Βίκυ Καγιά: Όλα τα iconic looks της από τον χθεσινό τελικό του GNTM

Η κριτής ήταν απαστράπτουσα.

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε ο πολυαναμενόμενος τελικός του GNTM3. Η Βίκυ Καγιά που βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης αλλά και στην κριτική επιτροπή ήταν κυριολεκτικά πιο λαμπερή από ποτέ, με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της. Κατά τη διάρκεια του τελικού, η fashion expert εμφανίστηκε με 5 διαφορετικά looks, κλέβοντας για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στη πρώτη φάση του τελικού η όμορφη παρουσιάστρια-κριτής φόρεσε ένα μαύρο σύνολο του οίκου Louis Vuitton που αναδείκνυε άψογα τις τέλειες αναλογίες της, αποπνέοντας παράλληλα class.

Στη συνέχεια η Βίκυ εμφανίστηκε με ένα μαύρο, mini φόρεμα του Βρετανικού brand, 16Arlington, που της ταίριαζε πολύ. Το καλλίγραμο σώμα και τα θεϊκά πόδια της, αποθέωσαν το συγκεκριμένο ρούχο ενώ τα φτερά στο κάτω μέρος του φορέματος έδιναν άλλο αέρα στο look.

Αργότερα η Βίκυ Καγιά μαζί με τον Γιώργο Καράβα πλαισίωσαν τους φιναλίστ στην πρώτη δοκιμασία του τελικού, όπου έπρεπε να φωτογραφηθούν σαν σταρ του σινεμά. Εκεί την είδαμε να φορά ένα εντυπωσιακό, μαύρο, maxi φόρεμα του οίκου Jacquemus.

Σειρά έχει η εκθαμβωτική δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου, ένα μίνι φόρεμα διακοσμημένο με μεταξωτή μαύρη δαντέλα, διακοσμημένο με 150,000 κρυστάλλους.

Στην τελική φάση της βραδιάς, δηλαδή στο live κομμάτι, η Βίκυ Καγιά επέλεξε μία ροζ, maxi τουαλέτα με nude λεπτομέρειες στο πλάι, δημιουργία της Celia Kritharioti.

 Οι 5 πιο κομψές ρόμπες που θα σε αναδείξουν βασίλισσα του homewear

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλα τα looks της αγαπημένης μας fashion expert από τη βραδιά του τελικού.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: