Βικτώρια Καρύδα: "Της είπαν ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά…"

«Εμείς δεν καταλάβαμε απολύτως τίποτα.»

H Βικτώρια Καρύδα περπατούσε στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week, την ώρα που ο 46χρονος σύζυγός της, Γιάννης Μακρής, έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες των εκτελεστών του, έξω από το σπίτι τους στη Βούλα, το βράδυ της Τετάρτης. Ο σχεδιαστής Γιάννης Τόγκος μίλησε στο «Ευτυχείτε» για τις στιγμές στα παρασκήνια και για το πως ειδοποιήθηκε πως κάτι κακό έχει συμβεί…

«Πρώτα από όλα να πούμε συλλυπητήρια στη Βικτώρια και στην οικογένεια της. Είναι μια πολύ αγαπημένη κοπέλα που δουλεύουμε χρόνια και την ξέρουμε χρόνια. Εμείς δεν καταλάβαμε απολύτως τίποτα. Αυτό που είδα ήταν ότι ήρθε ένας φίλος της την πήρε και φύγανε. Ήρθε ο make up artist Προκόπης Μακρυλάκης την πήρε και φύγανε. Μετά την επίδειξη και το χαμό στα παρασκήνια, ακούσαμε και μάθαμε και λυπηθήκαμε βεβαίως πάρα πολύ για αυτό. Προφανώς της είπαν ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά δεν την είδα να φεύγει με λυγμούς.

Μας έχει στεναχωρήσει όλους. Και όλες τις κοπέλες και εμένα ιδιαιτέρως που την ξέρω χρόνια. Είχα πάει και στο γάμο της. Πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Πολύ ερωτευμένη με τον άντρα της. Πάρα πολύ δεμένη οικογένεια. Έχω να πω ότι η Βικτώρια είναι από τα καλύτερα παιδιά, ταπεινή, σεμνή και πάρα πολύ επαγγελματίας. Πάρα πολύ δεμένο ζευγάρι, πρέπει να είναι συντετριμμένη», ανέφερε ο Γιάννης Τόγκος.

Πηγή: zappit.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: