Βίντεο: Ελεγκτής παρέδωσε στην Αστυνομία μητέρα & παιδί για 1,40 ευρώ!

Βίντεο: Ελεγκτής παρέδωσε στην Αστυνομία μητέρα & παιδί για 1,40 ευρώ!Βίντεο με ελεγκτή που παρεδωσε στην αστυνομία ελληνίδα μητέρα μαζί με το ανήλικο παιδί της, επειδή δεν είχε εισητήριο και αδυνατούσε να πληρώσει το πρόστιμο έχει δει το φως της δημοσιότητας!

Την ίδια στιγμή που οι λαθρομετανάστες τριγυρνούν δωρέαν σε όλα τα μέσα μεταφοράς και κανεις ελεγκτής δεν τολμάει να τους ζητήσει …
εισητήριο, για΄τι φοβούνται, στους πολίτες το «Ελληνικό» εξασκεί όλη του την αυστηρότητα, αδιαφορώντας εάν έχει αδυναμία πληρωμής, έαν έχει να ταϊσει τα παιδιά του, ακόμα και εάν θα πρέπει να τους στείλει στο κρατητήριο μαζί ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

Η συγκεκριμένη μητέρα φυσικά εάν είχε να πληρώσει το πρόστιμο, θα είχε να πληρώσει και το εισητήριο.

Συγκλονιστικές με το κοριτσάκι να μπαίνει στο περιπολικό και να…»χαιρετάει» κουνώντας το χεράκι του, τους παρευρισκόμενους πολίτες που δεν ήξεραν τι να πουν για το απάνθρωπο θέαμα που έβλεπαν μπροστά τους όπως αναφέρει το makeleio.gr.

Για ένα και σαράντα λεπτά….το μικρό κοριτσάκι μπαίνει στο περιπολικό και συλλαμβάνεται μαζί με την μαμά του…

Έτσι πάει, το «φέσι» της λαθρομετανάστευσης σε νοσοκομεία και Μέσα Μεταφοράς το πληρώνειο ο Έλληνας πολίτης (ένας λόγος για τον οποίο το εισητήριο πήγε στο 1,40 ευρώ και έπεται συνέχεια). Υπενθυμίζουμε δε, ότι το μισό του επιβληθέντος προστιμου πηγαίνει ως μπόνους, στην τσέπη του ελεγκτή. Έτσι κατέστησαν προσωπικό το ζήτημα για έναν ελεγκτή να εισπράττει πάση θυσία το πρόστιμο αδιαφορώντας για το άτομο που έχει απέναναντί του ότι μπορέι ν αέιναι άνεργο, ή να έχει μια κακοπληρωμένη δουλειά των 400 ευρώ, στην οποία για να πάει πρέπει να χρησιμοποιεί τα ΜΜΜ.

Όλοι θα ήθελαν δουλεια έξω από το σπίτι τους, αλλα αυτό φυσικά δεν είναι εφικτό.

Θυμίζουμε το την τραγωδια με τον 19χρονο Θανάση Καναούτη ο οποίος έχασε την ζωή του πέφτοντα ςαπό το λεωφορέιο όταν και σε αυτήν την περίπτωση ο ελεγκτής ήθελε να τον παραδώσει στην Αστυνομία, επειδή δεν είχε εισητήριο.

«Το παιδί μου σκοτώθηκε για ένα εισιτήριο. Αυτό έχει σημασία για μένα και την οικογένειά μας. Ολα τα άλλα θα τα δείξει η Δικαιοσύνη», είχε δηλώσει τότε ο Γιάννης Καναούτης, του Θανάση. «Το αντιλαμβάνεστε ότι ένα παιδί 19 ετών έχασε τη ζωή του για 1,20 ευρώ;», επιμένει…και εάν συνεχίσει το ανάλγητο κράτος να φέρεται με αυτόν τον τρόπο στον Έλληνα πολίτη, θα είναι υπέυθυνο για μελλοντικές τραγωδίες.

Στο μεταξύ οι λαθρομετανάστες κυκλοφορούν ανενόχλητοι, και ούτε που διανοούνται οι ελεγκτές να τους πλησιάσουν από φόβο ποιόν μπορεί να έχουν απέναντί τους, καθότι ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να έχει διαπράξει αυτό το άτομο στον τόπο καταγωγής του (φυσικά υπάρχουν και έντιμοι άνθρωποι που ήρθαν εδώ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ μεν αλλά για να γλυτώσουν την δε). Άλλωστε υπάρχουν πιο εύκολα θύματα…μητέρες με παιδιά, που δεν μπορούν να τρέξουν!

defencenet.gr

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: