Βίντεο ντοκουμέντο: Πηδάνε από τα μπαλκόνια στη πισίνα σε κορωνοπάρτι στη Χαλκίδα

Όχι μόνο συμβάλουν στη διασπορά της νόσου Covid-19 αλλά κινδυνεύουν και να τραυματιστούν σοβαρά – Υβριστικές εκφράσεις και συνθήματα κατά του υφυπουργού Νίκου Χαρδαλιά στο Instagram

Ασυνείδητες συμπεριφορές παρατηρήθηκαν, το βράδυ του Σαββάτου, και σε βίλα στη Χαλκίδα, με γνωστούς DJ, καλλιτέχνες της τραπ μουσικής σκηνής και πάνω από 500 παρευρισκόμενους. Σειρά από βίντεο ανέβασαν οι καλεσμένοι στο Instagram, ενώ σε ένα από αυτά ακούγεται να χλευάζουν τους κανόνες που έχει θέσει η Πολιτική Προστασία και να βρίζουν τον υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά.

Όπως θα δείτε σε ένα από τα δεκάδες βίντεο που ανέβηκαν σε ανοιχτά προφιλ στο Instagram o κόσμος χορεύει σε ξέφρενο ρυθμό αδιαφορώντας για τις αποστάσεις, πετούν πυροτεχνήματα και πέφτουν μαζικά στη πισίνα της βίλας πηδώντας από τα μπαλκόνια της οικείας. Μάλιστα, όπως θα παρατηρήσετε στο σχετικό βίντεο, μια καλεσμένη επιχειρεί ανάποδη βουτιά στη πισίνα από τον πρώτο όροφο της κατοικίας και από καθαρή τύχη αποφεύγει να χτυπήσει με το κεφάλι της. Κάλλιστα θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί.

Το κάλεσμα στη βίλα της Χαλκίδας έγινε μέσω των σόσιαλ μίντια με αποτέλεσμα να γεμίσει ο χώρος από παρέες που έφτασαν οδικώς από την Αθήνα προκειμένου να ξεφαντώσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αποφεύγοντας έτσι τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα στη νυχτερινή διασκέδαση προς αντιμετώπιση της μετάδοσης της νόσου Covid-19.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: