Βίντεο ντοκουμέντο: Ο «δράκος» της Κηφισιάς επιτέθηκε και σε 8χρονη

Στα «χέρια» της Αστυνομίας είναι ο «δράκος» της Κηφισιάς, ο οποίος επιχείρησε να βιάσει ακόμη και ένα 8χρονο κορίτσι.

Την επίθεση στην 8χρονη κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Σε αυτό, όπως μεταδίδει το Star, φαίνεται η 8χρονη να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο της γιαγιάς του για να πάει στην προπόνηση. Το κορίτσι μπαίνει στο αυτοκίνητο και κλείνει την πόρτα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο 27χρονος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο. Ανοίγει την πόρτα και προσπαθεί με τη βία να τραβήξει έξω την 8χρονη, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, χυδαίες εκφράσεις.

Δείτε το βίντεο:


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crd5i9vb0cm1)

Οι γονείς του παιδιού μίλησαν στο Star και όπως είπαν, το παιδί έζησε μια τραυματική εμπειρία. «Άνοιξε την πορτα και είπε στο παιδί “θα σε γ…”. Με ρώτησε τι σημαίνει αυτή η φράση… Τράβαγε το παιδί από το χέρι, ευτυχώς η πεθερά μου, με ό,τι κίνδυνο υπήρχε, κατάφερε να φύγει τραβώντάς τον, γιατί δεν άφηνε το πόμολο της πόρτας», δήλωσε ο πατέρας του παιδιού.

Η 8χρονη μέχρι σήμερα είναι φοβισμένη. Όπως είπε η μητέρα της, κοιτάει δεξιά και αριστερά κάθε φορά που μπαίνει στο αυτοκίνητο. «Το παιδί μου έπαθε σοκ, γιατί δεν ακούει τέτοιες κουβέντες. Μπαίνει και βγαίνει από το αυτοκίνητο, κοιτάζοντας δεξιά και αριστερά για να δει μην την πλησιάζει κάποιος δεν τον γνωρίζει», φανέρωσε η γυναίκα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος, μέσα σε μια ώρα, επιτέθηκε σε δύο γυναίκες και άρχισε να τις θωπεύει, με τη μια να τη ρίχνει κάτω ανάμεσα σε φυλλωσιές και να προσπαθει να τη βιάσει. Η γυναικα πάλεψε να ξεφύγει από τα νύχια του και όταν τα κατάφερε, πήγε στην Αστυνομια και κατήγγειλε τον εφιάλτη που έζησε.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον «δράκο» της Κηφισιάς:

«Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 20-3-2023 στην Κηφισιά, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 27χρονος ημεδαπός για απόπειρα βιασμού και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Λίγο πριν τη σύλληψή του, σε χρονικό διάστημα μίας ώρας, ο κατηγορούμενος προσέγγισε από πίσω δύο γυναίκες και αιφνιδιαστικά προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους στην περιοχή της Κηφισιάς.

Στη μία περίπτωση, μάλιστα, έσπρωξε το θύμα ώστε να το απομονώσει σε σημείο του οδοστρώματος που υπήρχαν φυλλωσιές. Η γυναίκα αντιστάθηκε και κατάφερε να απεγκλωβιστεί, με τον κατηγορούμενο να τρέπεται σε φυγή.

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον αναζητούσαν, εντόπισαν τον 27χρονο στην περιοχή της Κηφισιάς, τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου και ταυτοποιήθηκε ως δράστης των ανωτέρω πράξεων.

Από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας εξιχνιάστηκε μία ακόμα περίπτωση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, στην οποία προέβη ο κατηγορούμενος απογευματινές ώρες της 30-1-2023 στην περιοχή της Κηφισιάς σε βάρος ανήλικης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: