Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό 19χρονου Μυκονιάτη από αστυνομικούς

Ένα περιστατικό πρωτοφανούς βιαιότητας συνέβη στα σοκάκια της Μυκόνου, με πρωταγωνιστές τουλάχιστον πέντε αστυνομικούς, οι οποίοι ανήκουν στο απεσταλμένο κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής και που βρίσκονταν στη Μύκονο, με σκοπό να συνδράμουν στην αντιμετώπιση του φαινομένου των ληστειών και των κλοπών που μαστίζει το κυκλαδίτικο νησί.

Θύματά τους, δυο νεαροί Μυκονιάτες, 19 και 22 χρονών, οι οποίοι ισχυρίζονται στις καταθέσεις τους ότι χτυπήθηκαν αλύπητα από τα όργανα της τάξεως, γιατί αντάλλαξαν κάποια άγρια βλέμματα σε γνωστό μπαρ του νησιού.

Από την πλευρά τους, οι αστυνομικοί υποστήριξαν ότι βρίσκονταν σε αυτοάμυνα και πως χρειάστηκε να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, λέγοντας ότι οι νεαροί τους επιτέθηκαν πρώτοι. 

Βίντεο που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα, όμως, δείχνει ακριβώς τα αντίθετα, δηλαδή, ότι περίπου τέσσερα με πέντε άτομα ξυλοκοπούν δίχως έλεος τον έναν εκ των δυο νεαρών, συγκεκριμένα, τον 19χρονο Α.Ν, ο οποίος από τη δύναμη των αλλεπάλληλων χτυπημάτων σωριάζεται στο σοκάκι, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν να τον χτυπούν με την ίδια ένταση.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: