Βίντεο ντοκουμέντο από τον καβγά και την πτώση του 70χρονου που σκοτώθηκε στο γήπεδο της Καλαμαριάς

Σάλο προκάλεσε η είδηση του τραγικού θανάτου ενός φιλάθλου κατά την διάρκεια αγώνα του Απόλλωνα Πόντου με τα Χανιά στο γήπεδο της Καλαμαριάς. Σοκαριστικό βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας κατέγραψε καρέ – καρέ τον διαπληκτισμό όπως και την μοιραία πτώση.

Ο Νίκος Τριγλιανός, ο άτυχος φίλαθλος, έχασε τη ζωή του μετά από διαπληκτισμό που είχε στις κερκίδες με άλλον άνδρα. Αποτέλεσμα του καυγά αυτού ήταν το θύμα να πέσει στο έδαφος, να χτυπήσει το κεφάλι του και να χάσει την ζωή του.

Να αναφέρουμε ότι ο 71χρονος ήταν κάτοικος της Καλαμαριάς και είχε βρεθεί στο γήπεδο για να δει το παιχνίδι του Απόλλωνα.

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο με την πτώση του ηλικιωμένου

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε από το Flashnews, καταγράφεται καρέ – καρέ το μοιραίο περιστατικό, το οποίο ξεκίνησε, όπως φαίνεται, με τον 71χρονο να διαπληκτίζεται λεκτικά με τον συνομήλικο του από την Καλαμαριά.

Κάποια στιγμή, ο 71χρονος φαίνεται να βαδίζει προς τις κερκίδες, όταν έρχεται από πίσω του ένας άλλος και τον σπρώχνει, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει την ισορροπία του και να πέσει, με την πτώση να αποδεικνύεται μοιραία.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών που βρίσκονταν εντός του γηπέδου και έσπευσαν στο σημείο όπου είχε πέσει, ο ηλικιωμένος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Η στιγμή του τσακωμού των δυο φιλάθλων στον αγώνα Απόλλωνα Πόντου — Χανία που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός

Gepostet von Flashnews.gr am Sonntag, 29. September 2019

Η δήλωση του κ. Αυγενάκη

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, εξέφρασε την λύπη του μέσω του Twitter, επισημαίνοντας ότι «ο αθλητισμός είναι ψυχαγωγία και όχι χώρος εκτόνωσης διαφορών». Παράλληλα, ο υφυπουργός Αθλητισμού έστειλε τα συλλυπητήριά του στους οικείους του 71χρονου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Χανίων

Σε ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Χανιά εξέφρασε τα συλλυπητήριά της «στην οικογένεια του φιλάθλου του Απόλλωνα Πόντου που «έφυγε» τόσο άδικα από τη ζωή κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ομάδα μας. Ας είναι το τελευταίο τραγικό περιστατικό στα γήπεδα».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: