Βίντεο ντοκουμέντο από το φονικό τροχαίο στη Γλυφάδα – Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας

«Η μηχανή έγινε τρία κομμάτια» λέει αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου στην Γλυφάδα που στοίχισε τη ζωή στον 25χρονο Νάσο με ένα βίντεο-γροθιά στο στομάχι να δείχνει τη διαλυμένη μηχανή, αμέσως μετά τη σύγκρουση.

Η Βαλεντίν, αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου, μίλησε στο STAR και ανέφερε σχετικά: «Η ώρα ήταν περασμένη και η Βουλιαγμένης ήταν σχεδόν άδεια. Συνάντησα μπροστά μου τη μαύρη Corvette που πήγαινε πιο γρήγορα από εμένα, μετά ακολούθησαν δύο μηχανές. Δεν περάσανε δέκα δευτερόλεπτα και ακούστηκε ένας πάρα πολύ δυνατός θόρυβος και είδα σπίθες. Μετά σταμάτησα, μου έσβησε το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου από το σοκ, από τις εικόνες που είδα και δεν θα ήθελα να περιγράψω γιατί ήταν πολύ σοκαριστικές».

Στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύτηκε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ακούγεται η Βαλεντίν να μιλά σοκαρισμένη και φαίνονται τα κομμάτια της μηχανής στον παράδρομο αλλά και στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Δείτε το βίντεο μετά το 09:20:

«Βρήκα το κουράγιο τράβηξα βίντεο και μετά από επτά λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο και η αστυνομία. Πέρασα ένα σοκ που ούτε σε ταινίες δεν έχουμε δει. Το συμβάν έγινε σε τόσο γρήγορο χρόνο που δυστυχώς, έχω οπτική μνήμη και κάθε φορά που κλείνω τα μάτια μου ή οδηγώ, βλέπω μηχανάκια και μου θυμίζουν όλα αυτά» λέει η Βαλεντίν.

Και συνεχίζει: «Το αυτοκίνητο μπροστά μου που το χτύπησε η Corvette, ο οδηγός κατέβηκε και έτρεξε στον οδηγό του αυτοκινήτου να δει πως είναι. Το παιδί ήταν πεσμένο κάτω. Πήρα τηλέφωνο το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Μέσα σε τρία λεπτά έτρεξα πίσω στο παιδί, από το σοκ μου του μίλαγα. Δυστυχώς δεν υπήρχε ζωή μέσα του».

«Δεν είδα ποιος οδηγούσε την Corvette και ούτε αν έφυγε, όλη η προσοχή μου ήταν να πάρω τηλέφωνο. Απλώς μετά άκουσα ότι υπήρχε ο οδηγός που έφυγε σοκαρισμένος και μετά ακολούθησε και μια κοπέλα από πίσω του. Εγώ πήγα να δω το παιδί, αν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Του μιλούσα».

«Θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια. Το ξέρω πως τα λόγια είναι περιττά», κατέληξε.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: