Βίντεο: Άγριες αποδοκιμασίες σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το προσφυγικό στο Κιλκίς

«Χαμός» έγινε χθες, Κυριακή, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση, με στόχο να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις σε σχέση με τη διαχείριση της φιλοξενίας των προσφύγων στην περιοχή του Κιλκίς.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θόδωρος Παραστατίδης, ο οποίος όμως είχε έναν έντονο διαξιφισμό με άτομα που, όπως ο ίδιος δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, προέρχονταν από το χώρο της Χρυσής Αυγής.

«Τοποθετήθηκαν διάφοροι, μετά από κάποιες εισηγήσεις, ζήτησα το λόγο για να τοποθετηθώ και δεν μου επετράπη, κυρίως φραστικά» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι δεν είχε καταστεί σαφές ποια ήταν η πολιτική προέλευση κάποιων ομάδων εκ των οργανωτών.

Ο κ. Παραστατίδης αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη συνάντηση, ενώ την φραστική επίθεση εναντίον του καταδίκασε ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς.

«Υπήρχαν κάποια άτομα άγνωστα σε μένα, όμως, γνωρίζοντας την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής, μπορώ να πω ότι τουλάχιστον οι μισοί ήταν κάτοικοι με ειλικρινές ενδιαφέρον για τον τόπο τους. Είναι απαράδεκτο το ότι δεν επετράπη στον κ. Παραστατίδη να μιλήσει και επιπρόσθετα να γνωστοποιήσει τις προθέσεις της κυβέρνησης και να δεσμευθεί σε συγκεκριμένες ενέργειες» είπε.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: