Victoria Beckham Pre-Fall 22: 5 styling hacks για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου

Για άλλη μια φορά, η διάσημη style queen αποτελεί πηγή έμπνευσης για της εμφανίσεις μας!

Ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά στη Pre Fall 22 συλλογή της Victoria Beckham, εντοπίσαμε πέντε υπέροχα styling hacks που μπορείς να υιοθετήσεις για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου. Η σχεδιάστρια παρουσίασε τα κομψά και minimal ρούχα της, προσθέτοντας μια πινελιά sexiness για την επόμενη σεζόν. Η Beckham εξήγησε: «Θέλω να επαναφέρω το σeξι, αλλά με τον δικό μου τρόπο… θέλω να γιορτάσω το ότι είμαι γυναίκα, να τονίσω τη μέση μου και να νιώσω ξανά σeξι». Πρόσθεσε λέγοντας πως «υπήρχαν πολλές σεζόν που ήμασταν υπερβολικά πολύ άνετες στο γραφείο. Επιστρέψτε στο γραφείο και φορέστε μερικά smart ρούχα!» τόνισε. Επιπλέον, λάνσαρε το μονόγραμμα του brand της, ένα διακριτικό και σοφιστικέ V.B., σε συνδυασμό με την επιστροφή της τάσης του logomania.

Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις παρακάτω για να μάθεις ποια είναι τα 5 styling hacks που θα απογειώσουν κάθε σου εμφάνιση.

Victoria Beckham Pre Fall 22: 5 styling hacks για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου

Για τη SS22 συλλογή της η Victoria Beckham αντλεί έμπνευση από τις καλοκαιρινές διακοπές στην Ευρώπη

Twining is wining

Οι περισσότερες από εμάς έχουμε βαρεθεί τα relaxed looks. Θέλουμε να βάλουμε τα καλά μας και τίποτα δεν είναι πιο κομψό από τα sets της Pre Fall 22 συλλογής της Victoria Beckham. Τα ασορτί παντελόνια και πουκάμισα ή τζάκετ στα ίδια υφάσματα δημιουργούν επιμήκεις σιλουέτες και polished εμφανίσεις. Είδαμε επίσης το matching-set trend στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης, αλλά σε πιο relaxed looks για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 22.

Victoria Beckham Pre Fall 22: 5 styling hacks για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου

Πειραματισμός με διαφορετικές υφές

Η σχεδιάστρια προσθέτει ένα twist στα all-black σύνολά της πειραματίζοντας με διαφορετικές υφές. Οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν όλη τη διαφορά. Για παράδειγμα, στολίζει τα μονόχρωμα looks με γυαλιστερά δερμάτινα στοιχεία όπως τσέπες, για να φέρει μια πινελιά πολυτέλειας στα minimal σύνολά της.

Μια πινελιά χρώματος

Ένα υπέροχο styling hack που συγκρατήσαμε από την Pre Fall 22 συλλογή της Victoria Beckham ήταν το να φοράμε τολμηρά έντονα χρώματα, είτε από την κορυφή μέχρι τα νύχια σε matching sets είτε μέσω ενός μόνο item. Η Beckham δήλωσε πως ο εσωτερικός χώρος του εστιατορίου Sant Ambroeus στο Palm Beach την ενέπνευσε να ενσωματώσει φωτεινά χρώματα όπως το τιρκουάζ στην συλλογή της.

 Victoria Beckham Pre Fall 22: 5 styling hacks για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου

Φόρεσε neon χρώματα

Η neon τάση που επέστρεψε από την δεκαετία του ’80 ήρθε για να μείνει. Στην Pre Fall 22 συλλογή της Victoria Beckham είδαμε neon looks σε όξινο πράσινο και κίτρινο. Η Beckham δημιούργησε ένα power suit σε εντυπωσιακό πράσινο και συνδύασε ένα κίτρινο slip dress με ένα πράσινο ζιβάγκο και ασορτί παπούτσια.

Zip it

Όπως εξήγησε η σχεδιάστρια, ήθελε να επαναφέρει το σeξι. Το έκανε πράγματι αυτό μέσα από φερμουάρ που διακόσμησαν μερικά από τα runway looks της.

Victoria Beckham Pre Fall 22: 5 styling hacks για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου

Συνέχισε στην gallery που ακολουθεί για να δεις τα looks που ξεχωρίσαμε από την πασαρέλα, αλλά και μερικά tips για να είσαι πάντα κομψή φέτος.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ImaxTree

Διαβάστε επίσης:

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: