Βιάστηκαν να χαρούν: Κέρδισαν 4 εκατομμύρια στο ξυστό, αλλά δεν μπορούν να εισπράξουν τα κέρδη

Οι δύο άνδρες προέβησαν σε αγορές με κάρτα που δεν ήταν δική τους και δεν μπορούσαν να δώσουν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται δύο άνδρες, με βεβαρυμένο ποινικό μητρώο, στην Αγγλία περιμένοντας την απόφαση της Camelot, σχετικά με το ξυστό που κέρδισαν.


Ο Ματ Γούντραμ και ο Ρος Γουάτσον επικοινώνησαν με την εταιρία που διαχειρίζεται τα Λόττο για να τους ενημερώσουν πως είναι οι μεγάλοι νικητές των 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Όταν όμως οι υπεύθυνοι τους ζήτησαν τραπεζικό λογαριασμό, εκείνοι απάντησαν πως δεν έχουν! Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, κίνησε υποψίες…


Πόσω μάλλον από τη στιγμή που η αγορά είχε γίνει με χρεωστική κάρτα. Όταν τους επισημάνθηκε αυτό, η απάντηση που έλαβαν ήταν πως ανήκει σε έναν φίλο τους, όμως όταν τους ζητήθηκε να δώσουν τα στοιχεία αρκέστηκαν να πουν απλά πως λέγεται Τζον.

Έτσι, στην Camelot θεωρούν πως η κάρτα ήταν κλεμμένη (σ.σ ο Γκούντραμ έχει 22 καταδίκες στην πλάτη του) και πως δεν πρέπει να δώσουν τα κέρδη, «παγώνοντας» όλες τις διαδικασίες.

Από τον έλεγχο που έκαναν διαπίστωσαν πως το ξυστό ήταν γνήσιο και πλέον προσπαθούν να κινήσουν τις διαδικασίες για να βρεθεί ο ιδιοκτήτης της κάρτας.

Πηγή: gazzetta.gr

(?)

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: