Βιασμός 12χρονης: Δυο άτομα παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ – Στο «Χαμόγελο του παιδιού» τα αδέλφια της

Εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (14/10) στην εκπομπή του Mega «Φως στο Τούνελ», δυο άτομα παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος «στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, τα δυο αυτά άτομα ισχυρίστηκαν πως είχαν συνομιλήσει με τη 12χρονη στην διαδικτυακή εφαρμογή BlindChat αλλά τους είχε συστηθεί ως 17χρονη, αν ήταν η ίδια και όχι ο κατηγορούμενος ο Ηλίας Μίχος που φέρεται να χειριζόταν το προφίλ.

Οι αστυνομικοί έδειξαν φωτογραφίες της 12χρονης και εκείνοι την αναγνώρισαν. Αυτό που τόνισαν στους αστυνομικούς, ωστόσο, είναι πως δεν πήγαν σε ραντεβού μαζί της και περιορίστηκαν στην συνομιλία. Είναι δηλαδή ανάμεσα σ’ αυτά τα 212-213 άτομα στην λίστα. Τόνισαν πως παρουσιάστηκαν αυτοβούλως προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους».


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnlzgygiaid5)

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί πως και ένα κορίτσι 17 ετών, ανήλικο είναι.

Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» τα αδέρφια της 12χρονης

«Στέγη και φροντίδα» στο «Χαμόγελο του Παιδιού» βρήκαν τα αδέλφια της 12χρονης από τον Κολωνό που βιαζόταν και την εξέδιδαν.

Όπως είπε στο «Φως στο Τούνελ» ο πρόεδρος του Οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος, τα πέντε ανήλικα παιδιά της οικογένειας και τα δυο μεγάλα, έχουν «ενταχθεί στην αγκαλιά του Χαμόγελου».

Τα αδέλφια της 12χρονης θα παραμένουν στον Οργανισμό και δέχονται την απαραίτητη φροντίδα γιατρών και κοινωνικών λειτουργών.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnlz0ddw7jht)

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: