Βγήκε η απόφαση, Ο δολοφόνος των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ. καταδικάστηκε αλλά το πουλάκι «πέταξε»…

Βγήκε η απόφαση, Ο δολοφόνος των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ. καταδικάστηκε αλλά το πουλάκι «πέταξε»... Ως απών από το δικαστήριο για τρίτη ή τέταρτη κατά σειρά συνεδρίαση δηλώθηκε ο εκ των βασικών ύποπτων για τη των ηρωικών αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, Γιώργου Σκυλογιάννη και Γιάννη Ευαγγελινέλη. Το δικαστήριο διέταξε τη βίαιη προσαγωγή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του blokο, όταν οι διαπίστωσαν την απουσία του, πριν από ένα μήνα, αναζήτησαν τον κατηγορούμενο, όχι να τον συλλάβουν, αλλά να

διαπιστώσουν που βρίσκεται. Δεν εντόπισαν ίχνος του ούτε στο Μενίδι που είχε δηλώσει ως τόπο κατοικίας του, ούτε σε άλλα μέρη που φαίνεται πως σύχναζε. Ακόμη και , ημέρα απόφασης των ποινών, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του 20χρονου κατηγορούμενου Γιώργου Εμερτζίδη.

Η «ελευθέρωση» του κατηγορουμένου επήλθε μετά από μία σειρά αστοχιών της Δικαιοσύνης, όταν αποφυλακίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο μετά την απαλλαγή του για τη μοιραία στο περίπτερο. Είχε παρέλθει το 18μηνο για την δεύτερη κατηγορία, για την άγρια εκτέλεση δηλαδή των δύο αστυνομικών, και αφέθηκε αναγκαστικά ελεύθερος. Πληροφορίες από την Ασφάλεια σημειώνουν ότι επειδή μετά την «απελευθέρωση» του του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και παρότι έχει περίπου ένα μήνα να εμφανιστεί στο δικαστήριο, έδωσε κανονικά παρών στις 16 του μήνα του Τ.Α. Μενιδίου, έκτοτε όμως έχει εξαφανιστεί.

Το βράδυ το δικαστήριο έκρινε ένοχους, τρεις από τους κατηγορουμένους, ενώ ο «άφαντος» συγκατηγορούμενός τους κρίθηκε ένοχος για άμεση συνέργεια σε δύο ανθρωποκτονίες και έξι απόπειρες ανθρωποκτονιών…

Ο συνήγορός υπεράσπισης υποστηρίζει ότι ο πελάτης του δεν έχει διαφύγει, είναι εδώ, ωστόσο δεν παρέστη στο δικαστήριο γιατί φοβήθηκε τον προπηλακισμό του.

Βγήκε η απόφαση, Ο δολοφόνος των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ. καταδικάστηκε αλλά το πουλάκι «πέταξε»...

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: