Βέρτης: Επέστρεψε στην Ελλάδα! Οι πρώτες συγκλονιστικές του δηλώσεις! "Ήταν τρομακτικό"

Στιγμές αγωνίας και τρόμου έζησαν ο Νίκος Βέρτης και η ορχήστρα του στο Τελ Αβίβ, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί για προγραμματισμένες συναυλίες.

Είναι το τρίτο 24ωρο όπου γίνεται μάχη μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων με τις ρουκέτες να φεύγουν από την μια περιοχή στην άλλη.

Να σημειώσουμε πως από χθες το απόγευμα εκτοξεύθηκαν περίπου 120 ρουκέτες στις περιοχές του Ισραήλ. Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε εκεί, καθώς είχε προγραμματίσει δυο συναυλίες, για σήμερα (12/5) και αύριο (13/5).

Πριν από λίγη ώρα ο Νίκος Βέρτης κατέφθασε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, οπού έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις για όλα όσα βίωσε.

«Μόλις μπήκαμε στο εστιατόριο και βγήκαμε από το ασανσέρ στον 20ο όροφο, χτύπησαν οι σειρήνες και μέσα σε μισό λεπτό, ήξεραν όλοι πού να μας οδηγήσουν. Σε κάθε κτίριο υπάρχει καταφύγιο. Όσο ασφαλές να είναι ένα καταφύγιο, δεν παύει να είναι πολύ τρομακτικό το συναίσθημα του να ακούς τις σειρήνες και το βαθύ ήχο βομβών.

Είναι μια εμπειρία που δεν εύχομαι σε κανέναν να ζήσει. Ο ήχος των σειρήνων και η αναχαίτιση πυραύλων από το Ισραήλ, ήταν κάτι που δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Mega Live News:

Πηγή: gossip-tv.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: